Hallo!
Dinsdag avond heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij enchantra. Ik wilde graag China Glaze proberen en enchantra leek me een fijne site!
Er was zoveel moois te bestellen maar ik koos voor deze 4 lakjes en een seche vite mini topcoat.
Kijk mee naar mijn kleine unboxing.
In de brievenbus lag toen ik thuis kwam dit pakketje! Het was kleiner als ik verwachtte, maar ik kon niet wachten op het open te maken!
Toen ik een hoop papier eruit trok kwam dit tevoorschijn! Ik heb zo moeten lachen, er lag zo heel droog een lolly tussen... Wat ik zag liggen zag er heel erg mooi uit! Het was netjes en leuk ingepakt. Ik moest me inhouden om de verpakking er niet meteen af te scheuren, maar, ik kon me inhouden...
Ik weet dat veel mensen dit afschuwelijk vinden, het zijn 3 neon's en heel fel paarse. Maar ik vind zulke kleuren echt geweldig! Vrolijk en speels!
Nadat ik van mijn bewondering was bekomen schrok ik. Waar was mijn topcoat gebleven! Maar toen zag ik hem pas, hij is zo klein dat 'ie omhoog was gevallen.
Ik hoorde goede verhalen over seche vite. Dit is een sneldrogende topcoat. Dat houdt in dat hij je nagellak beschermt en zorgt dat het snel droog (en uitgehard) is. Ik wilde dit graag een keer proberen en daarom besloot ik een kleine mee te bestellen. Maar wow, deze is écht klein! Al denk ik dat je er wel best lang mee kan doen omdat een topcoat vrij zuinig is.
Ik ben benieuwd!
Het eerste wat ik dacht was, wow! Hij is echt fel! Dit is I'm with the lifeguard. Het is een groene kleur met een soort shimmer. Hij komt uit de neon summer collectie en dat is wel te zien!
Ik kan niet wachten om dit lakje te dragen. I'm with the lifeguard is super gaaf en heeft nog een leuke naam ook!
Over deze twijfelde ik een beetje. Op sommige swatches was 'ie heel gaaf, maar op andere ook weer niet. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb! Ik weet dat veel mensen dit echt lelijk vinden maar ik vind het wel gaaf. Hij heet trouwens sun-kissed.
In het echt is sun-kissed minder kuiken, meer shimmer!
Purple Panic. Ik weet het, hij heet purple panic maar hij is roze. Ik heb ook getwijfeld over dit lakje. Eigenlijk wilde ik een lichtere en fellere roze. Maar een vriendin van me was hier heel enthousiast over dus heb ik het toch gedaan! En ik heb er geen spijt van!
Ik vind het de perfecte kleur en feller kan bijna niet!!
Ook met flying dragon ben ik heel blij! Het is een fel paarse kleur met roze en blauwe glittertjes. Ik was verrast door de glitters maar ik vind het zeker super gaaf! Ik was blij verrast. Van dit lakje heb ik de minste verwachtingen maar hij valt echt niet tegen!
Foto
Ik kon het niet laten om de lolly erbij te pakken :')
De groepsfoto! Zie de felheid!
Het enige nadeel van deze lakjes is dat ze niet recht wilden blijven liggen haha. Ik ben er echt zo blij mee!
De bestelling bij enchantra is goed verlopen. Ik heb ze dinsdagavond om 11 uur besteld en donderdagmiddag zaten ze in de bus! In totaal was ik voor de China glaze 5,45 euro.per stuk kwijt en voor de seche vite 2,90 euro. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen omdat deze week alles boven de 10 euro gratis verzendkosten is :)Wat vind jij van deze felle lakjes?
Xoxo Fieke
 


Comments

26/10/2013 20:35

Leuke buit Fieke! Ben benieuwd wat je ervan vindt als ze op je nagels zitten! Purple Panic is zóóóó gaaf <3 <3!

Reply
26/10/2013 21:18

Bedankt! Ik heb purple panic als eerste opgedaan en hij is echt mooi!!! Vind hem super gaaf!!

ReplyLeave a Reply