Hallo!
Ik weet dat ik al heel lang niet meer geblogt heb, ik baal hier zelf echt heel erg van. Daarom heb ik even nagedacht en een tijdelijke stop op Moopolish te zetten :(
Ik kreeg van best wel veel mensen te horen: 'Waarom zijn er geen nieuwe posts op Moopolish?' 'Je verwaarloost je site een beetje' 'Wanneer komt er een nieuwe post?'. Aan de ene kant maakte dat me blij want ik wist dat mensen mijn site echt leuk vonden maar aan de andere kant ging ik wel nadenken. Misschien zijn er wel mensen die wekelijks of dagelijks op mijn site kijken naar nieuwe posts en er dan achter komen dat er weer geen nieuw lakje opstaat.
Ik zou dit zelf ook niet leuk vinden en die site gaan ontvolgen.

Daarom wil ik laten weten dat ik tot 1 januari tijdelijk stop met Moopolish.
In de eerste periode van het schooljaar waren mijn punten best wel laag voor mijn doen. Ik was ongeconcentreerd en veel met andere dingen bezig. Gelukkig gaat het sinds de herfstvakantie/tweede periode heel goed en zijn mijn punten weer goed geworden alleen komt er over 2 weken weer een toetsweek aan (iedere dag twee toetsen, verder geen lessen, een week lang). Ik wil me daar vol op kunnen storten en niet hoeven te stressen dat ik toch posts moet schrijven.

Op dit moment is mijn blog geen fun meer maar het zorgt voor stress. Ik wil zo graag posten en bloggen maar dat lukt me gewoon niet en dat wil ik niet. Ik wil weer lol hebben in het bloggen... Op het laatst was ik mijn posts een beetje aan het afraffelen. Ik wilde ze zo snel mogelijk klaar zijn omdat ik nog veel andere dingen moest doen. Ik hoop dat ik straks weer genoeg tijd heb ook fantsoenlijk te kunnen bloggen...

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en op 1 januari weer terug komen naar mijn site. Na de toetsweek begint de kerstvakantie!! In de kerstvakantie kan ik dan alvast wat vooruit bloggen zodat ik een soort back-up heb als ik het even niet haal. Na 1 januari wil ik proberen om minstens 3 keer per week te bloggen. Ik denk dat ik de dinsdag, vrijdag en zondag ga aanhouden.

Ik hoop dat jullie het begrijpen!
Sorry voor de lap tekst :)

Xoxo Fieke
 


Comments

Tamara
18/12/2013 20:01

aaah is echt begrijpelijk! ik ben zelf ook echt nul geconcentreert maar het komt goed ! veel succes en ik kijk uit als je er weer een post. :) successsssss !

Reply
27/12/2013 06:04

Awh, dankje! Dit vind ik echt fijn en lief om te horen!
Jij ook succes met je concentratie terug vinden! :)

ReplyLeave a Reply