Hallo!
Sorry!! Dit artikel had eigenlijk gister online moeten komen, maar ik had het bijna af, moest nog een paar kleine dingen toevoegen. Toen kwam ik erachter dat we naar Drente gingen, dus bedacht ik om het 's avonds dan maar af te maken, maar ivm. autopech kwamen we pas om half 12 thuis na 3,5 uur in de trein! Dus maak ik het nu maar even af en heb ik als goedmakertje deze week 4 posts en probeer ik zondag een nailart te maken!
Jeeeej, ik ben genomineerd voor een liebster award! De liebster award is een award die al een tijdje rondgaat in blogland. Deze award is bedoeld om jonge/beginnende bloggers 'te promoten'. Er zijn wel een paar regels aan deze award verbonden, dat zijn als volgt: 
- Noem natuurlijk de blogger die je genomineerd heeft
- De persoon die je heeft genomineerd heeft 11 vragen voor je gemaakt, beantwoordt deze
- Nomineer zelf 9 bloggers die minder dan 200 volgers hebben
- Stel die personen ook weer 11 vragen
- Breng de genomineerde personen op de hoogte...

Als eerste de blogger die mij heeft genomineerd, super lief van haar! Talita van Babysaurus Fashion!
De vragen die zij heeft gemaakt ga ik nu beantwoorden :)

1. Waar zie je jezelf over 3 jaar? en wat heb je dan bereikt?
Over 3 jaar ben ik 17, dan hoop ik eindexamen te hebben gedaan op de HAVO (en deze natuurlijk gehaald te hebben ;)). Ook hoop ik dat ik dan 1e jaar op de HAS, hogere agrarische school, te zitten! Misschien blog ik dan nog steeds en is mijn blog een beetje groter geworden. Natuurlijk hoop ik ook dat ik alle lieve mensen om me heen nog heb en nog steeds heel goed contact hebben met mijn lieve vriendinnen (Floor, Imke en Manon).

2. Ben je altijd je zelf en hoe laat je dat zien?
Ik probeer wel altijd mezelf te zijn, gewoon door te doen hoe ik ben. Soms ben ik wel onzeker en zou ik willen dat ik leuker en stoerder was. Ik ben vaak in 'nieuwe situaties' heel stil en dan kijk ik de kat uit de boom. Ik wil wel proberen dat te veranderen en gewoon meteen te laten zien wie ik ben. 

3. Heb je een groot geheim, en blijft dit een groot geheim of geef je je nu bloot? Of tipje van de sluier?
Hahaha, ik heb niet echt veel geheimen en als ik al een geheim heb dan weet binnen de kortste keren een van mijn vriendinnen het! Ik heb wel een 'groot' geheim voor 'buitenstaanders', namelijk de jongen wie ik leuk vind, maar ik denk dat er mensen zijn die hem kennen en mijn blog lezen. Die jongen weet het zelf niet eens, haha. Dit geheim blijft dus een geheim. ;)

4. Papieren boek lezer of lees je liever op een E-reader? en waarom?
We hebben thuis niet echt een e-reader, maar wel een tablet en laptop, maar dan lees ik liever een papieren boek. Die kan ik namelijk gewoon vasthouden enzo, bij een tablet/e-reader krijg ik last van ogen. Een boek kun je vasthouden, bladzijdes opslaan, met je vinger de regel bijhouden waar je bent gebleven met lezen. Met een e-reader kun je dit allemaal niet. Voor mij dus een papieren boek...

5. Ben je een meisjes-meisje of een jongens-meisje? Tell us why!
Alletwee wel een beetje eigenlijk. Vroeger was ik best wel jongensachtig, ik vond mascara, make-up en nagellak enzo maar voor make-up troela's en ik wilde dat nooit gaan gebruiken. Maar sinds ongeveer 1,5/2 jaar ben ik compleet om. Ik kan nog steeds in de modder quad rijden, in bomen klimmen, voetballen met de jongens... Maar aan de andere kant kan ik ook echt genieten van een masker, make-up of mooie nagellak.

6. Liever snacks of gezond?
Aangezien ik best wel dun ben is het helemaal niet erg als af en toe eens snoep, ik hou van drop, chocola, pizza, friet! Maar ik vind fruit, smoothies enzo ook heel erg lekker! Als ik moet kiezen zou ik toch voor gezond gaan, je kan namelijk niet voor altijd ongezond blijven eten :)

7. Wat was je slechtste date ooit, en waarom?
Ik heb nog nooit een date gehad dus dan kan ik ook geen slechtste hebben :')

8. Chaotisch of georganiseerd?
Alletwee niet! Ik ben soms echt chaotisch en met 5 dingen tegelijk bezig terwijl ik nog 5 andere dingen moet doen, maar soms dan ben ik heel georganiseerd en maak ik netjes lijstjes en werk ik deze helemaal af! Meestal dan zit ik er tussenin :) Aangezien tussenin geen antwoord is ga ik dan toch voor chaotisch...

9. Wat doe je het liefst op een zondag?
Niks! Haha, mijn 'ideale' zondag is: Vroeg opstaan (aangezien ik dat normaal niet kan), lekker een lange bosrit met mijn paard, dan douchen met lekker een masker enzo, daarna lekker chillen op de bank met mijn laptop, blogs bijlezen, bloggen, beetje gamen... Haha, saai hé? Wat ik ook wel een leuke zondag vind is lekker de hele dag wandelen in het bos of iets heel actiefs zoals survivalen op zo'n baan!

10. Als je een wereld stad zou kunnen zijn, welke stad zou je dan zijn en waarom?
Owhh, deze is echt lastig!! Ik denk Londen? Maar dat eigenlijk meer omdat ik Londen gewoon een super leuke stad vind... Ik denk dat ik dan Londen ben omdat uhm... Ik niet zo 'populair/bekend' ben als steden zoals LA maar ook niet zo onbekend als mijn stad/dorp? Ja, lastig. Ik hou het er gewoon op dat Londen leuk is en ik ook!

11. Waar heb je echt spijt van gehad? (mag over alles gaan).
Laatste vraag!!! Ik denk dat het grootste ding toch wel echt is geweest dat ik vorig jaar tijdens een super moeilijk Frans SO (toets) die ik totaal niet kende, in alle stress van te voren een paar woordjes op mijn hand heb gezet. Maar aangezien ik in 'zulke' dingen zo slecht ben had de invalsdocent (onze echte lerares was er niet) het al snel door. Ik moest voor de hele klas mijn hand laten zien en de docent heeft mijn toets ingenomen en er een 1 opgezet wegens spieken. Meeen, wat schaamde ik me! Ik was helemaal overstuur. Later heeft mijn moeder een mailtje naar mijn echte docente gestuurd met de vraag of ik het misschien toch mocht herkansen. Gelukkig mocht dat wel, alhoewel ik toen alsnog (door de stress) een 5 heb gehaald... :(

Dat was het alweer! 

Ik wil dan graag nomineren:
1. Mijn lieve nichtje Isa: Colorprint

En verder kwam ik niet, veel van de bloggers die ik volg zijn of: Grote bloggers, of, hebben de tag al gedaan, of, al genomineerd. Daarom laat ik voor de rest iedereen vrij om de tag over te nemen als je wil!

Hier komen de vragen:
1. Wat je je favoriete make-up product?
2. Welke kleur nagellak vind je echt niet mooi?
3. Wat je favoriete winkel? En waarom?
4. Wat is je beroep/wil je later gaan doen? Waarom heb je daarvoor gekozen?
5. Wat was je leukste moment uit 2013?
6. Ga je iets leuks doen op valentijnsdag? Zo ja, wat?
7. Ben je tevreden met je voornaam? Zo nee, hoe wil je dan heten en waarom?
8. Waar ben je op dit moment dat je dit artikel aan het schrijven bent?
9. Als je 5 dingen mee mag nemen naar een onbewoond tropisch eiland (wel al met een huis en eten enzo, maar verder niks) wat neem je dan mee? Waarom?
10. Wat was je leukste herinnering aan je basisschool tijd?
11. Wat is je favoriete blog? En waarom?

Wow, wat een lang artikel! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Wat vinden jullie van liebster award? Zou je hem overnemen?

Xoxo Fieke,
 


Comments
Leave a Reply