Hallo!
Donderdag ben ik met mijn beste vriendinnetje naar de stad geweest en hebben we wat leuke dingetjes gekocht. Ik wilde het eerst eigenlijk niet laten zien, maar ik dacht dat het misschien toch wel leuk was.
Dus hier is 'ie dan! :)
Dit vind ik zo leuk!!! Dit is nagellak die van kleur veranderd als het warmer of kouder word. Ik had er al vaker van gehoord, maar het was altijd best duur en nu is Casuelle hier dus ook mee gekomen.
De 'koude kleur' is paars en de 'warme kleur' is blauw. En hij kostte maar 2,50 euro! Ze hadden nog 3 andere, maar ik wilde eerst deze proberen, maar de rest ga ik denk ik ook wel halen! Zo leuk, dan zat ik in de les, waren mijn nagels ineens paars (het is zo koud in de lokalen!) en dan kwam ik buiten of had ik mijn hand tegen mijn been aangehouden ofzo en dan waren mijn nagels ineens (deels) blauw!
Foto
Wat een kreng! Ik kreeg hem echt niet op de foto! Daarom is de e dus helemaal beschadigt van het omrollen en zitten er allemaal vingers op.
Het nieuwe assortiment van essence was er al langer bij ons, maar ik had het nog niet goed bekeken. En ik kwam laatst tot de conclusie dat ik nog geen roze lipstick heb. Dus ik wilde daar gaan kijken.
En toen zag ik dus deze staan! <3 Volgens mij is het cotten candy en hij kostte 2,99 euro.
Hij is felroze. Misschien een beetje fel voor mij, maar dat vind ik echt niet erg!
Helemaal onderaan is een swatch :)
Toen viel mijn oog op deze en hij leek me wel fijn! Ik kan echt niet met eyeliner omgaan dus ik wilde deze wel even proberen. Hij kostte (ik weet het niet meer zeker) 1,49 euro.
Deze wilde ik al heel lang, alleen ik wist niet waar ze verkocht werden.
En toen kwamen we ze dinsdag ineens tegen bij de ici paris! Zo leuk, ze hadden ook een heel rek met heel erg veel soorten. Dus besloten Floor en ik een 'frisdrank pack' te kopen en deze samen te delen om te kijken of we het leuk vinden.
Dus hebben we deze donderdag gekocht voor 9,14 euro met 8 lipsmackers en deze hebben we even verdeeld. Ik heb er 5 omdat zij er al eentje had gekregen de dag ervoor (toeval). Paarse heb ik inmiddels al geruild voor de oranje met floor want ik werd misselijk van de geur!
Deze heb ik eigenlijk niet gekocht maar gekregen van mijn moeder vrijdag om te testen. Ze heeft hem gekocht bij de action, maar ze wist niet meer hoeveel die kostte.
Dus deze wil ik ook gaan testen, hij ruikt inieder geval heel erg naar cocos!
Dit zijn dus de swatches. De bovenste is een dunne lijn met de eyeliner. De middelste is natuurlijk de lipstick en de onderste is een hele dikke lijn met de eyeliner.

Als jullie ergens een review van willen laat maar horen!

Xoxo Fieke

ps. Hebben jullie mijn enquête al ingevuld? :)
 


Comments
Leave a Reply