Foto
Floor zal dit wel niet zo leuk vinden, maar aangezien ze mijn blog toch niet leest komt ze daar toch niet achter haha ;)
Hallo!
Aangezien er in eindhoven een Primark is geopend en dat niet zo heel ver weg is voor ons, hadden ik en mijn vriendinnen een goed excuus om in eindhoven te gaan shoppen!
Ik heb niet super veel gekocht maar toch wel wat leuke dingetjes (vooral beauty/nagellak stuff) die ik graag aan jullie wil laten zien!
Foto
bron: ebay.com
Als eerste gingen we natuurlijk de Primark in. Eigenlijk hebben we allemaal niet echt iets gezien, Floor heeft een shirt gekocht en ik heb deze onesie gekocht! Ik wilde eigenlijk niks kopen want ik heb in de Londense en andere Primarks leukere dingen gezien, maar toen ik deze zag moest ik hem wel kopen! Sowieso wilde ik een onesie hebben en deze koeien onesie kon ik niet laten liggen aangezien we zelf koeien hebben! Ik kon zelf geen fatsoenlijke foto maken aangezien dat ding veel te lang is, maar deze komt wel in de buurt alleen zitten er aan die van mij nog voeten en is de muts/het hoofd anders. Ik hou van dat ding! Hij is zo lekker zacht! Je kunt erin slapen, gebruiken als chillpak of iets heel anders. Ik gebruik hem op dit moment als lekker warm 'pak' over mijn pyama heen aangezien ik het heel snel koud heb 's nachts. 
De koeien onesie is te koop bij Primark en kost 15 euro.
Bij de beauty afdeling van H&M zag ik hele leuke dingen! Uit eindelijk heb ik deze 3/4 dingen gekocht. Ik was sowieso opzoek naar een mooie highlighter en deze komt uit de kerstcollectie maar aangezien deze lang in de H&M blijft liggen heb ik hem nog kunnen scoren! De kleur is schitterend, een hele mooie gouden kleur met allemaal kleine shimmer. En deze kabuki kwast was zo lekker zacht! Die kon ik niet laten liggen.
Ook met de lipgloss en nagellak set ben ik blij! Er was nog 1 andere, met een lichtroze lipgloss met hele mooie gouden shimmer en een lichtroze nagellak. Ik vond van die lichtroze de lipgloss mooier maar ik draag nooit lichtroze/nude nagellak dus heb ik toch deze set gekocht! De lipgloss en het lakje zijn donkerroze kleurtjes. Het lakje is iets roder en de lipgloss is een beetje meer roze.
De highlighter is zo mooi goud! En ook de lipgloss vind heel mooi! Al had ik de lipgloss liever iets meer sheer gehad, want de kleur is heel dekkend. De textuur van de highlighter is heel fijn! Heel zacht maar wel fijn aan te brengen. De lipgloss vind ik vrij stroperig en plakkerig met aanbrengen, maar op je lippen merk je dat niet zo.
De highlighter kost: 5,95 euro.
De kabuki kwast kost: 3,95 euro
De lipgloss en nagellak set kost: 5,95 euro.
Dit is allemaal te koop bij de H&M.
Als laatste liepen we kruidvat binnen en ik wilde graag 'Red me the news' van NYC kopen. Maar aangezien ik deze niet kon vinden moest en zou ik een ander lakje meenemen. Ik zocht een kleurtje wat ik nog niet had en mijn oog viel op 'Red melody' ook van NYC. Red melody is een donker rood lakje met hele mooie shimmer. Ik baalde wel een beetje dat ik Red me the news niet kon vinden, maar ik ben zeker heel erg blij met dit lakje! Ik heb hem gisteravond gelakt en hij is echt zo mooi! De kleur is heel chique, maar zeker niet saai!
Foto
Liefde! <3
Ik heb een super gezellige dag gehad met mijn vriendinnen en ik heb hele leuke dingen gekocht! De Primark viel een beetje tegen van wat ik gewend ben, maar verder was de dag heel geslaagd! De Primark in eindhoven was best wel  rommelig maar het personeel was heel vriendelijk en ik vond de winkel vrij ruim.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply