Hallo!
Vorige week was het 1+1 gratis op alle nagelproducten bij kruidvat. Natuurlijk heb ik flink ingeslagen!
Ik heb wat glittertopcoats, gewone lakjes en verzorgingsproducten gekocht. Het leek me wel leuk om alles met jullie te delen, zodat jullie weten wat jullie de komende tijd kunnen verwachten op mijn blog...
Bereid je voor op een lange post, laten we dus maar meteen beginnen:
NYC - Anise green en NYC - Party time blue
Ze kostte per stuk 2,49 euro.
Ik vind vooral party time blue heel speciaal. Ze zitten in een blauwe basis dus hij dekt denk ik zonder een kleur eronder. Hij heeft wat grotere blauwe en rode glitters en kleine blauwe, rode en paarse glitters...
Ook Anise green vond ik ook heel leuk, hij is lekker opvallend en vrolijk!
Rimmel - Instyle coral en Rimmel - Sky high
Deze kostte per stuk 4,99 euro
Een kleur als instyle coral had ik nog niet, het is een hele heldere koraal kleur. Ik heb hem al even opgehad en ik vind hem echt heel leuk, hij is helder en vrolijk. Ik heb er ook veel complimentjes over gekregen!
Sky high vind ik ook heel mooi! Het is een créme blauwe kleur. Ook deze is helder en vrolijk. Ik ben hier heel benieuwd naar. Ook vond ik deze twee een leuke combinatie samen...
Essence special effect topper - Circus confetti en Essence special effect topper - Glorious aquarius
Deze kostte per stuk 1,69 euro
Ik heb besloten om geen essence meer te kopen omdat ik de kleurtjes niet heel speciaal vind en omdat het gewoon na 3 uur al weer chipt... Maar de special effect toppers vind ik te leuk om te laten staan, en die blijven wel lang zitten...
Circus confetti had ik nog niet, hij heeft veel verschillende kleuren glitters, maar ze zijn wel dezelfde grote. Ik ga hem proberen over verschillende basissen, ik ben hier benieuwd naar!
Ik heb Glorious aquarius ook meegenomen omdat ik veel blauwe lakjes heb en ik vind ze al snel saai worden. Deze special effect topper kan een blauw lakje dan net wat specialer maken...
NYC - Greenwich village en NYC - East village
Deze kostte per stuk 2,49 euro
Greenwich village zag ik al meteen staan om de fluor roze kleur. Zo'n kleurtjes vind ik altijd heel erg leuk! Hier kun je me altijd wel blij mee maken!
East village vind ik zo leuk!! Hij is blauw, maar er ligt een soort duochrome/shimmer overheen. Heel gaaf!
Essence: caring oil, rose wood sticks, een express nail peeling pen voor en een butterstick.
Hier weet ik de prijzen niet precies van, maar die zitten tussen de 1,59 en 1,99 euro.
De caring oil had ik al, maar die was bijna op dus heb ik hier een back-up van gehaald.
De rosewood sticks zijn om je nagelriemen mee terug te duwen. Hoe slecht, ik heb er nog nooit een gehad! Ik duwde mijn nagelriemen altijd terug met gewoon een stokje wat ik ergens in mijn kastje gevonden heb... Maar mén, wat ben ik blij dat ik ze gekocht heb. Ik merkte al meteen verschil!
De express nail peeling pen zag ik liggen en ik ging hem bekijken. Toen vond ik het zo'n leuk ding! Het is een soort scrub borstel voor je nagels en nagelriemen. Als je onder de stick draait komt er om olie op je borstel. Ik heb hem al even geprobeerd, en hij is echt fijn!
De butterstick heb ik ook maar meegepakt. Op school vind ik het ook wel fijn om mijn nagelriemen een keer in te vetten. De stick draai je omhoog, haal even over je nagelriemen (eventueel masseer je het nog een beetje in) draai de stick terug, dop erop en klaar!
Deze hoort er eigenlijk niet zo bij, maar ik wil hem toch laten zien. 's Avonds ben ik nog even met mama naar de Action geweest en daar zag ik deze liggen. Ik besloot hem mee te nemen en te gebruiken voor mijn handen... :)

Zo, dat zit erop!
Wat willen jullie zeker zien? Ik (bijna) alles nog wel revieuwen voor MooPolish, maar als jullie echt graag iets willen zien, laat maar weten!

Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply