Shoplog

02/08/2013

2 Comments

 
Vandaag ben ik naar de stad geweest. Ik had nog wat dingetjes nodig bij de Kruidvat.
Het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Normaal doen bloggers dat via een filmpje, maar ik heb geen goede filmcamera.
Toch benieuwd naar de foto's?
2 oogschaduwkwasten van Kruidvat huismerk. De linkse is PRO: 13, oogschaduwpenseel rond. De rechte is PRO: 11, oogschaduwpenseel breed. De ronde ga ik gebruiken om oogschaduw op te doen en de brede om te blenden. Ik heb ze net even gevoeld en ze voelen heel fijn aan. De brede kwast is wat steviger wat ik wel fijn vind om te blenden... De ronde is vrij zacht.
Deze kostte per stuk: 2,99 euro.
Dit Essence lakje wilde ik al langer. Hij heet: The boy next door. Het is een donkerblauw lakje met shimmer. Misschien zie je de shimmer in de weerspiegeling van de zon op de foto. Ik ben blij dat ik hem toch gekocht heb, als jullie het leuk vinden wil ik hem wel swatchen voor op de site?
De kostte: 1,69 euro.
Van dit Catrice pallet had ik veel goede reviews gelezen dus ik was heel benieuwd. Ik vergat het alleen steeds als ik in de stad was of hij was uitverkocht. Gelukkig heb ik hem eindelijk ik mijn bezit. Ik heb hem nog niet geswatcht op mijn hand, maar de kleurtjes zien er in de verpakking al heel mooi en nude uit. Wel jammer dat er geen matte bij zit...
Deze kostte 4,99 euro.
Ik had eigenlijk al een pincet nodig om op mijn kamer te leggen. Zodat ik snel de verdwaalde haartjes kan bijwerken. Hij ziet er wel vrolijk uit met de stipjes. Ik heb hem na de foto's al uit de verpakking gehad en voelde wel fijn...
Deze kostte: 1,99 euro.
Foto
Als jullie ergens een review van willen zien laat gerust een comment achter. Ik wil sowieso het Essence lakje reviewen.

Xoxo

 


Comments

04/08/2013 09:23

Leuke aankoopjes!

Reply
Fieke
05/08/2013 06:27

Dankjewel! :)

ReplyLeave a Reply