Hallo!
Dit lakje staat al best lang in mijn stash en ik heb hem maar heel weinig opgehad. Terwijl de kleur eigenlijk heel mooi is! Instyle coral is een best rustig kleurtje maar toch 'meer' als een nude kleurtje. Misschien leuk als je graag nagellak op wil maar geen felle kleuren durft te gebruiken. Instyle coral is een super gaaf kleurtje!
Instyle coral is een heel lief koraal/peach kleurtje. Het is een hele vrolijke kleur en ik denk dat ik zulke kleuren heel veel ga dragen in de lente/zomer!
De kwastjes van Rimmel vind ik super handig. Ze zijn best breed en afgerond. Als je hele smalle nagels hebt dan zul je deze kwastjes dus niet zo fijn vinden denk ik. Maar als je (zoals mij) best brede nagels hebt zijn zulke kwastjes heel handig! Mijn één strook heb ik heel mijn nagels bedekt met een kleur. 
De substantie vind ik een stuk minder. De nagellak is heel stroperig waardoor de droogtijd ook een stuk langer is en je je nagellak sneller beschadigd en je het minder netjes op je nagels krijgt. Jammer!
De droogtijd zoals ik net al zei is dus niet snel. Je zit minimaal 10 minuten met totaal niet droge nagels, en daarna beginnen ze langzaam te drogen.
De houdbaarheid is dan wel weer heel fijn. Rimmel blijft bij mij altijd zo'n 3 dagen zitten, soms zelfs 4.
De dop is trouwens helemaal beschadigd omdat er toen ik hem kocht zo'n lelijke witte sticker opzat, toen heb ik die sticker eraf gehaald, en toen wilde ik die stomme plakresten weghalen met nagelremover. Nou, dat kan dus niet. Het etiket is beschadigd en de dop is half mat en half glazend. Echt jammer... :(
Ik ben opzich best tevreden met Rimmel. De kleur vind ik sowieso super gaaf! Maar ik vind de kwaliteit toch een beetje tegenvallen als ik bedenk dat ik er 6,99 euro voor heb betaald. 
Ik denk eigenlijk dat NYC of Essence ofzo ook wel zulke kleuren heeft die qua kwaliteit beter zijn en een stuk minder geld kosten. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om Rimmel te kopen als het in de aanbieding is, dan betaal je een stuk minder!

Xoxo Fieke,

ps. De fotokwaliteit is niet de beste, maar ik heb echt een hekel aan dit weer. Als ik thuis kom uit school is het steeds net te donker om foto's te maken! :( Sorry dus als mijn foto's de laatste tijd niet de beste zijn...
 


Comments

09/02/2014 21:44

Ik vind dit niet zo'n heel mooi kleurtje. Voor je foto's zou je kunnen proberen om een daglicht lampje aan te schaffen.

Reply
10/02/2014 01:45

Smaken verschillen haha. :)
Ik ga zeker eens kijken voor zo'n lampje! Bedankt voor de tip!

ReplyLeave a Reply