Hallo!
Een tijdje geleden heeft Nienke mij deze zeepjes opgestuurd. Ze heeft een eigen webshop met allerlei soorten heerlijke zeepjes. Je kunt zelf de geur en kleur kiezen en je hebt keuzen uit verschillende zeepjes.
Ik wil jullie vandaag deze zeepjes laten zien en er een kleine review over schrijven.
Ik heb gekozen voor het luxe hart, in de kleur rood met de geur rozen. Maar omdat ze bij de de eerste verzending niet aankwam heb ik Nienke even een mailtje gestuurd en toen heeft ze hem opnieuw verstuurt met een extra zeepje erbij. Heel aardig!
Ik was bijna bang dat er deze week weer niks aankwam tot er gisterochtend een heel vrolijk pakketje in de brievenbus zat!
Foto
Ik heb mijn adres even weggewerkt :) Als je deze toch wil hebben moet je me even een mailtje sturen
De verpakking is echt heel erg vrolijk en lief! Dat inpak papier er nog extra omheen is echt leuk! Ik kon niet wachten om hem open te maken...
De zeepjes zaten heel mooi ingepakt en zat een heel mooi rood zakje omheen. Heel erg gaaf! :D
Foto
Het luxe hart
Foto
Het bloemetje
Het luxe hart was in de kleur rood, dit is meer licht roze, maar het is echt een schitterende kleur! Het hart is ook heel luxe en chique! Hij ruikt echt heerlijk bloemig. de rozen en het patroontje op het hart zijn echt heel erg mooi...
Het bloemetje is heel simpel maar toch heel erg mooi, hij is felroze en ruikt ook naar rozen.
Ik was heel benieuwd hoe groot ze waren. Ik had ze kleiner verwacht! Het luxe hart is een klein beetje groter als mijn handpalm en het bloemetje is ong. 5 centimeter lang. De kleuren komen hier wel helemaal niet overeen.
Ze liggen heel fijn in de hand en voelen heel zacht aan. Als je ze even vast hebt gehad blijft de geur ook echt nageuren op je hand.
Het zeepje schuimt een klein beetje en als je je handen ermee wast verpreid de geur zich!
Na het wassen voelde mijn handen een beetje uitgedroogd, maar na 3 minuten voelden mijn handen heerlijk zacht aan :)

Deze zeepjes zijn super leuk als cadeautje, maar ook leuk als je een keer een leuk zeepje zoekt voor op de wc of badkamer!
Je kunt ze bestellen bij Nienke, klik hier voor haar site... Ik vind heb echte aanraders!

Wat vind jij van de zeepjes?
Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply