Hallo!
Ik vind het altijd leuk om tags te lezen bij andere mensen, de Rainbow tag was ik al vaker tegen gekomen, vaak met beauty producten. Dus ik dacht, dat kan ook met je favoriete nagellak kleurtjes. Ik heb gekozen voor de kleuren: rood, oranje, geel, groen, mint, blauw, donkerblauw, paars, fel roze en zacht roze. Volgens mij zijn dit niet helemaal de regenboog kleurtjes, maar ik vond het wel een vrolijk geheel.
Foto
W7 - Red Dazzle
Dit is W7 - Red Dazzle. Ik wil hier nog een review over schrijven want ik vind het echt een hele mooie rode kleur! Het is een soort felrood met allemaal rode glitter. Als ik hem op mijn nagels heb moet ik steeds aan kerst denken...
Foto
Collection 2000
Dit is mijn enigste oranje, dus die is dan sowieso favoriete oranje... ;) Maar ik vind dit ook wel een heel mooi kleurtje met Koninginnedag of tijdens het WK/EK. Volgens mij is deze van collection 2000, een al oud make-up merk wat ze (denk ik) ook niet meer verkopen. Hij is bijna neon oranje...
Foto
Woo nail polish
Dit lakje is van Woo, een turks merk, gekocht toen ik daar vorig jaar op vakantie was. Hij lijkt wat grauw in het licht, maar hij is wat feller. Overigens is dit weer mijn enige geel. Wat eigenlijk best zonde is, geel is mooi!
Foto
Essence - Upper Green Side
Dit is Essence - Upper green side. Hij is fel groen, met een blauwe shimmer (wat bijna nooit te zien is). Ik vind het heel vrolijk en zomers!
Foto
Essence - That's what i mint
Dit is Essence - That's what i mint. Ik vind de naam echt leuk en het lakje ook zeker! Hij is heel erg fel en minty, heel zomers. Als ik dan in het donker ben met een beetje licht (maanlicht ofzo) dan lijkt hij wel licht te geven!
Foto
W7 - Space dust
Dit is W7 - Space dust. Die heb ik hier gerevieuwd: http://moopolish.weebly.com/1/post/2013/07/w7-space-dust-swatch.html
Foto
Essence - The boy next door
Dit is Essence - The boy next door. Deze heb ik nu ook weer gelakt. Ik heb hem zaterdag hier gerevieuwd: http://moopolish.weebly.com/1/post/2013/08/essence-the-boy-next-door.html
Foto
Bourjois
Dit lakje is van Bourjois. Er staat volgens mij geen naam op, maar het is een heel mooi lavendel lakje. Ook vind ik het kwastje heel erg fijn!
Foto
Catrice - Aretha's R-E-S-P-I-N-K
Dit lakje is van Catrice - Aretha's R-E-S-P-I-N-K. Hij lakt niet geweldig, maar het is een felle zuurstok roze! Heel erg schattig kleurtje! Hij is niet fijn om te lakken maar als 'ie eenmaal zit dan vind ik hem geweldig!
Foto
Hema
Zo op die foto lijkt dit Hema lakje (heeft geen naam) misschien op Catrice, respink, maar dat is niet zo. Deze is een heel stuk lichter met gouden shimmer erover heen. Wat niet op de foto te zien is helaas. Dit is een heel gaaf lente kleurtje, heel liefelijk, maar geen pastel.

Ik hoop dat jullie deze post leuk vonden, het zijn misschien heel veel foto's, maar zo leek het me het duidelijkste voor jullie. Als jullie tags leuk vinden zal ik dat vaker proberen te doen.

Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply