Foto
Floor zal dit wel niet zo leuk vinden, maar aangezien ze mijn blog toch niet leest komt ze daar toch niet achter haha ;)
Hallo!
Aangezien er in eindhoven een Primark is geopend en dat niet zo heel ver weg is voor ons, hadden ik en mijn vriendinnen een goed excuus om in eindhoven te gaan shoppen!
Ik heb niet super veel gekocht maar toch wel wat leuke dingetjes (vooral beauty/nagellak stuff) die ik graag aan jullie wil laten zien!

 
 
Hallo!
Ik hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad! Mijn jaarwisseling was enorm gaaf!!! <3
Het leek me leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een post waarin ik mijn favoriete lakjes van 2013 laat zien. Het was erg lastig om te kiezen, mijn stash (collectie) is zo gegroeid dit jaar. Ik heb er heel veel mooie lakjes bij gekregen. Toch heb ik een keuze kunnen maken uit deze 5 lakjes (stiekem zijn het er 6). De eerste 2 heb ik al ooit geswatcht voor Moopolish en de andere 3 kun je binnenkort verwachten. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk verschillende kleuren en merken te laten zien. Laten we beginnen!

 
 
Hallo!
Ik weet dat ik al heel lang niet meer geblogt heb, ik baal hier zelf echt heel erg van. Daarom heb ik even nagedacht en een tijdelijke stop op Moopolish te zetten :(

 
 
Hallo!
Te lang geleden dat ik me hier heb laten zien!
Ik wil jullie dit lakje laten zien. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind... Sun-kissed is een neon gele kleur.

 
 
Hallo!
Ik kon niet wachten om jullie dit lakje te laten zien! Ik vind hem zo leuk!
I'm with the lifeguard is groen. En dan ook niet zomaar groen, maar fel groen!

 
 
Hallo!
Dinsdag avond heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij enchantra. Ik wilde graag China Glaze proberen en enchantra leek me een fijne site!
Er was zoveel moois te bestellen maar ik koos voor deze 4 lakjes en een seche vite mini topcoat.
Kijk mee naar mijn kleine unboxing.

 
 
Hallo!
Zaterdag ben ik even naar de stad geweest omdat ik graag Max factor - Fantasy fire wilde hebben en ik zocht een leuk nieuw lakje om daarmee te combineren. Nou dat is geslaagt!
Ik zat in het extra schap van NYC te kijken omdat die bijna weggaat, maar daar zag ik eigenlijk niks tussen staan wat me opviel. Dus was ik een beetje aan het rondkijken en toen zag ik deze staan in het gewone schap en ik was verliefd!

 
 
Hallo!
Sorry dat ik nog een essie laat zien, maar deze wilde ik jullie graag alvast laten zien, omdat ik er morgen een nailart mee ga maken en omdat ik hem gebruikt heb als basis voor deze glittertopcoat.
Het is echt een heel vrolijk en zomers lakje!

 
 
Hallo!
Het is nu toch wel echt te lang geleden dat ik iets heb gepost!
Gelukkig is de toetsweek afgelopen en is het herstvakantie!
Ik wilde jullie graag dit schitterende essie lakje laten zien. Het is een donkerrood lakje met rode glitters.

 
 
Hallo!
Omdat Anouk besloten heeft tijdelijk te stoppen met MooPolish omdat ze zich even wil concentreren op school en haar dieren enzo, dus ik wil haar post op zondag 'vervangen' voor een nailart! Dit omdat er veel om werd gevraagt in de enquete en omdat ik het gewoon heel leuk vind om te spelen met nagellak. Ik ben maar begonnen met iets wat relatief heel makkelijk is. Een ombre nailart!