Hallo!
Vandaag wil ik jullie Red melody laten zien. Red melody is een hele donker rode kleur met hele mooie shimmer! Normaal zou ik zo'n kleur nooit kopen maar zulke kleuren begin ik steeds leuker te vinden. Vroeger wilde ik alleen maar felle en opvallende kleuren maar ik ga het steeds leuker vinden om ook donkerdere kleurtjes te proberen en af te wisselen!
Red melody is een hele mooie donker rode/bordeaux rode kleur. De shimmer die erin zit zie je heel erg mooi in het licht. De kleur is heel mooi herfstig, maar ook in alle andere seizoenen is de kleur heel leuk! De substantie is heel fijn. Soms een klein beetje aan de dikke kant, maar dat is zeker niet erg. Je kan (als je gewoon voorzichtig doet) er heel goed mee lakken.
Red melody dekt binnen 2 laagjes. 1 laagje is ook wel voldoende, maar ik vind de shimmers enzo mooier als je 2 laagjes aanbrengt :)
De houdbaarheid is ook erg goed! Red melody is bij mij 3 dagen blijven zitten, en dat is voor mij heel goed!!! Het kwastje is ook heel fijn. Handig afgerond zodat je ook netjes in de buurt van je nagelriemen kan komen. Je hebt best snel je nagels voorzien van kleur. Voor mijn (brede) nagels vind ik het kwastje iets te smal, maar ik kan me voorstellen dat als je smalle nagels hebt dat het dan heel handig is!
Als je nog opzoek bent naar een leuk donkerder kleurtje kan ik deze zeker aanraden. Ik kan eigenlijk alleen maar pluspunten bedenken, de prijs bijvoorbeeld, maar 2,49 euro voor zo'n mooi lakje, de kleur is ook al zo mooi, de houdbaarheid is goed! :)

Wat vind je deze kleur?

Xoxo Fieke
 


Comments

15/01/2014 01:38

supper leuk, zeker voor kerst of zo ! :) mooie soort rood

Reply
16/01/2014 01:46

Hihi, dankje!

ReplyLeave a Reply