Hallo!
Zaterdag ben ik even naar de stad geweest omdat ik graag Max factor - Fantasy fire wilde hebben en ik zocht een leuk nieuw lakje om daarmee te combineren. Nou dat is geslaagt!
Ik zat in het extra schap van NYC te kijken omdat die bijna weggaat, maar daar zag ik eigenlijk niks tussen staan wat me opviel. Dus was ik een beetje aan het rondkijken en toen zag ik deze staan in het gewone schap en ik was verliefd!
Ik heb zo'n ruzie gehad met dit lakje! Hij is zo mooi maar hij komt niet tot zijn recht op de foto's! Gelukkig heb ik er toch nog iets van kunnen maken. Prince street is een donkerpaars lakje met súper veel shimmer! Ik hou zo veel van zulke kleuren maar ik had er eigenlijk geen. Gelukkig brengt dit lakje hier verandering in!
Hij lakt fijn, alleen werkte mijn handen echt niet mee en heb ik er mijn pink flink langs gelakt en zit het op mijn middelvinger ook niet helemaal netjes, maar dat ligt zeker niet aan de lak! De droogtijd is ook snel, na 2 minuten was hij al droog genoeg voor een topcoat. Hij zit nu al 2 dagen en hij zit nog heel netjes!
Ik ben zo blij met dit lakje!
Ik was heel erg benieuwd hoe 'ie onder fantasy fire zou staan. Ik heb 2 dunne laagjes fantasy fire gelakt en wauw... Ik blijf maar naar mijn nagels kijken. Er liggen een soort paarse en roze shimmers over mijn nagels heen en in een bepaald licht zijn ze zelf heel mooi blauw!
Het was onmogelijk op de foto te krijgen maar ik heb mijn best gedaan, als je goed kijkt zie je het wel een beetje. Vooral in het potje.

Wow, wat ben ik blij met deze combinatie!!
NYC is te koop bij kruidvat en kost 2,49 euro en Max factor is ook te koop bij kruidvat en kost 4,95 euro.

Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply