Hallo!
2 weken geleden sinds mijn vorige post, de toetsweek is over het algemeen goed gegaan en ik heb de afgelopen 3/4 dagen veel carnaval gevierd. Super leuk, maar nu kan ik gelukkig weer lekker veel bloggen!
Ik las heel veel swatches van dit lakje en ik was sinds de eerste swatch helemaal verliefd! Ongeveer 3 weken geleden was ik in de stad en moest ik natuurlijk snel even in de Etos kijken of ik dit lakje kon vinden!
Mijn eerste make-up product was een oogschaduw palletje (met daarin roze, grijs en wit) van Miss sporty. Miss sporty staat eigenlijk een beetje bekend als een merk met kinder make-up maar eigenlijk heeft Miss sporty hele leuke goede producten voor weinig geld. Ik heb even snel door het schap gekeken en ik ga daar zeker vaker bij kijken want ik zag echt hele leuke producten voor maar rond de 2/3 euro! 
Het enigste wat ik snel mee heb genomen is 063. Wat trouwens wel echt jammer is, Miss sporty geeft hun nagellak geen namen. Maar dat maakt echt niks uit want dit lakje is zo ongelofelijk mooi! 063 hoort bij de 'Crush on you' lijn. Dat is een lijn met nog 3 liquid sands, de andere 2 zijn een donker rode en een grijze/zwarte. 
Maar deze is wel echt 'het toppertje' uit de serie. Iedereen zegt namelijk dat 063 best veel op Jinx lijkt en Jinx is echt hét lakje uit de Bond girls collectie van OPI waar iedereen fan van is.
De kleur is echt mooi! Oranje met hele mooie gouden glittertjes erdoorheen. En het liquid sand effect is heel mooi. Je ziet en voelt het effect heel goed maar het is niet te grof wat je bij sommige lakjes wel ziet. Ook het kwastje en de substantie zijn heel fijn.
Het kwastje is best dun en mooi afgerond en de substantie is een beetje dik maar je kan er fijn mee lakken. De dekking is echt super goed! Binnen 1 laagje al bijna dekkend en voor een extra mooie effect heb ik nog een tweede laagje aangebracht. Maar de lak droogt heel snel dus je hebt maar weinig droogtijd nodig.
Het enigste wat ik jammer vind is de houdbaarheid, bij mij blijft 063 maar 2 dagen ofzo zitten en dan gaat 'ie al chippen. Maar dat vind ik niet zo erg, de kleur is zo mooi!
Foto
Close-up! Kijk die super mooie gouden glitters!
Ik denk dat dit het eerste lakje zal zijn waar ik een back-up van koop omdat ik het lakje de afgelopen 3 weken echt heel vaak gedragen en ik heb het gevoel dat ik deze weleens op zou kunnen maken (ik heb namelijk niet echt het gevoel dat er veel nagellak in het potje zit). Als je dit lakje wil kopen dan zou ik zo snel mogelijk naar de Etos rennen want bij ons was dit het laatste exemplaar en ik denk dat dat niet anders zal zijn in andere winkels!
Miss sporty is te koop bij Etos en DA en kost 1,99 euro. 

Eerst was ik niet zo fan van de liquid sand trend, maar er komen steeds meer merken met dit soort nagellak en er staan er nog een paar op mijn wishlist dus dit gaan jullie meer zien op mijn blog!
Wat is jullie favoriete liquid sand lakje?

Xoxo Fieke,
 


Comments

Sophie
25/05/2014 20:52

Geeft de glitter bij jou ook af?

Reply



Leave a Reply