Foto
De kleur klopt zo wel ongeveer maar dan met veel meer shimmer!
Hallo!
Ik vind dit een heel stom lakje, maar dat komt alleen maar omdat 'ie onmogelijk op de foto te zetten is. Fantasy fire is een heel leuk lakje, de kleur is paars met alle kleuren shimmer erin, van blauw tot geel en van rood tot paars! 
Ik heb hem al ooit in deze post laten zien over 'Prince street' van NYC. En nu heb ik hem dan gelakt over Lavande esquisse van Bourjois. Maar eigenlijk kun je hem over iedere paarse/donkere kleur doen!
Foto
Zo zie je de shimmer echt helemaal niet! :(
Fantasy fire is zo mooi maar echt onmogelijk te fotograferen! Je moet hem gewoon in het echt zien, dus als je een keer bij de kruidvat bent, bekijk hem dan zeker even!
Eigenlijk kun je Fantasy fire ook op zichzelf dekkend maken, maar aangezien het maar een klein potje is (volgens mij 5 ml) en je dan toch wel zo'n 4 laagjes moet lakken, is 'ie dan heel snel op. Daarom zou ik hem gewoon over (donker ) paarse kleuren doen, maar ik denk dat het zeker ook heel mooi zal zijn over donkerblauw en misschien ook nog wel rood en zwart!
Ik heb trouwens 1 laagje lavande esquisse gelakt en dan 2 hele dunne laagjes Fantasy fire. 
Hij lakt best fijn alhoewel de substantie een beetje dun is. Je moet een beetje voorzichtig zijn dat het niet over je nagels gaat lopen naar je nagelriemen toe. Ook het kwastje is best wel dun, maar het potje is ook heel klein dus daar kun je geen dik/breed kwastje in gaan proppen. :p
Fantasy fire blijft bij mij goed zitten! Na 3 dagen krijg ik langzaam tipwear en chips. 
De droogtijd is best wel snel! Na zo'n 5 minuten zijn je nagels al droog. (let op, droog, niet uitgehard. Je kan dan voorzichtig dingen gaan doen maar je moet wel voorzichtig zijn!)
Foto
Niet zo'n mooie foto, maar kijk al die shimmer nou!
Sorry dat ik de kleur niet goed kan laten zien, maar om toch een beetje beeld te geven. Mijn nagels zijn nu paars met hele mooie rode shimmer. In ieder licht is de kleur anders!
Echt, als je paars mooi vindt dan moet je deze kleur echt hebben! Hij maakt iedere paarse lak nog mooier! (in dit artikel is de kleur nog iets beter weergegeven!) 
Max factor is te koop bij Kruidvat en kost volgens mij rond de 5 euro.

Wat vind je van Fantasy fire? Heb jij van die lakjes in je stash die iedere kleur mooier maken?

Xoxo Fieke,
ps. Mijn blog heeft nu ook een instagram account! Volg @moopolish om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe updates!
 


Comments
Leave a Reply