Hallo!
Sinds kort heb ik een nieuwe favoriete handcrème. En het is niet alleen mijn favoriet, maar ook van mijn vriendinnnen! Toen Floor een tijdje geleden jarig was zochten we als cadeautje nog een handcrème omdat ze altijd zeurt over droge handen. Toen kwamen we uit bij deze omdat de meeste verpakkingen te groot zijn om mee te nemen naar school, maar dit is de mini variant dus die is makkelijk mee te nemen. Toen ze hem voor het eerste probeerde was ze verkocht en ik ook. Nu hebben we er allemaal eentje gekocht, omdat ze gewoon echt fijn zijn!
Foto
De ingrediënten, ik heb er zelfs geen verstand van, maar als je bepaalde ingrediënten liever niet wil gebruiken dan kun je ze even bekijken :)
Deze handcrème is super fijn! Hij trekt snel in, is zuinig, is goedkoop en verzorgt mijn handen heel goed!
Je hebt maar een beetje crème nodig om heel je handen in te smeren. Ook trekt hij super snel in, je smeert het uit over je handen en het is eigenlijk meteen ingetrokken. Heel handig, zo loop je niet nog een uur met vette handen rond. 
De crème verzorgt mijn handen echt goed. Sindsdien heb ik geen droge handen meer gehad! Wel moet ik erbij zeggen, op de verpakking staat ook nagelriemcrème, maar ik heb niet echt het gevoel dat die crème iets voor mijn nagelriemen doet. 
Foto
De 'substantie'
Kruidvat eigen merk, heeft meerdere soort handcrème (anti-aging bijvoorbeeld), dit is de hand- en nagelriemcrème. Al verschillende soorten hebben andere kleuren, deze is paars. Ik vind de verpakking erg leuk en vrolijk. Ook vind ik het super handig dat er een draaidop op zit. Op de meeste handcrèmes hebben een klikdop, maar aangezien ik er altijd eentje in mijn tas wil hebben en klikdoppen altijd open gaan in mijn tas, is dit echt fijn!
Foto
Als het is uitgesmeerd, meteen ingetrokken!
Het enigste nadeel vind ik de geur. Mijn vriendinnen vinden hem echt lekker ruiken, naar fruit ofzo, maar ik vind hem maar chemisch ruiken. De geur is niet heel lang merkbaar dus ik neem die geur wel voor lief.
Als mijn kleine op is, ga ik hem zeker opnieuw kopen en dan koop ik er meteen een grote bij voor thuis!
Zoek je nog een goede handcrème, echt, probeer deze! Voor (volgens mij) 1 euro kun je de mini kopen bij kruidvat. 
De grote hebben verschillende prijzen per soort, maar volgens mij kost de grote rond de 2 euro.

Heb jij ervaring met deze crème? Lijkt 'ie je fijn?

Xoxo Fieke,
 


Comments

Sophie
25/05/2014 20:47

Hoe versterkt het je nagels?

ReplyLeave a Reply