Hallo!
In deze shoplog kun je zien dat ik een heel leuk nagellak-lipgloss setje had gekocht. Daarom wil ik jullie graag het leuke lakje uit de set laten zien!
DIt mooie lakje draagt de naam Red wine. De kleur is heel erg leuk! Niet speciaal, maar ook zeker niet saai. De kleur is een mooie rode kleur. Eigenlijk wel een kleur die iedereen in z'n stash moet hebben. Zoals je op de foto misschien wel kan zien is de glans super sterk! Het lijkt net of er een laagje gel opzit. Super mooi!
Red wine dekt heel netjes in 2 laagjes.
De substantie is goed. Soms misschien een beetje stroperig, maar ik vind het niet storend. Van het kwastje ben ik helemaal fan, een vrij breed rond afgerond kwastje. De kwast heeft niet echt een speciale vorm maar op de een of andere manier vind ik hem perfect!
De houdbaarheid is best goed. Na 2 dagen begint Red wine een beetje te chippen. Hij blijft dus niet super lang zitten maar lang genoeg voor die prijs!
Ik ben heel tevreden met dit lakje! Ook de vormgeving van het potje vind ik leuk. Niet heel speciaal maar wel best chique. Ik denk dat ik dit kleurtje ga gebruiken voor de nailart van zondag. Daar is 'ie namelijk perfect voor :)

Dit lakje is te koop samen met de lipgloss bij H&M en kost 5,95 euro.
Heb jij ooit H&M nagellak geprobeerd?

Xoxo Fieke, 
 


Comments
Leave a Reply