Hallo!
Ik wil jullie even aan iemand voorstellen! Mijn vriendin Anouk en ik hebben het weleens over mijn blog, en we hebben besloten dat Anouk voortaan 1 keer per week een post gaat schrijven! Dus het leek me leuk om haar even voor te stellen zodat jullie haar ook kennen :)
Hallo allemaal!
Ik ben Anouk Bongers en ik ben 14 jaar. Ik was vorig jaar heel veel met nagellak bezig, een soort verslaving, dus heb ik inmiddels al wat nagellak verzameld :D Ik vind het nu weer steeds leuker worden, vooral omdat Fieke me heeft gevraagd om haar te helpen met haar blog.
Ik ben dus ook een vriendin van Fieke. Ik kan niet zo goed lakken als haar, maar ik hoop dat jullie mijn werk ook kunnen waarderen. Ik vind haar site heel leuk en leerzaam, ook al is het 'maar' nagellak.
We hebben thuis ook een melkveebedrijf en ik heb een eigen pony, Marije, en een shetlander, Punky. Fieke en ik hebben elkaar ontmoet op een kalverkeuring. Nu zien we elkaar vaak op keuringen en spreken we weleens af. Alhoewel dat niet simpel is omdat we in 25 kilometer uit elkaar wonen.

Ik heb er heel erg veel zin in!

Groetjes Anouk :D
 


Comments
Leave a Reply