Hallo!
Sorry dat ik nog een essie laat zien, maar deze wilde ik jullie graag alvast laten zien, omdat ik er morgen een nailart mee ga maken en omdat ik hem gebruikt heb als basis voor deze glittertopcoat.
Het is echt een heel vrolijk en zomers lakje!
Trouwens, dat wondje op mijn vinger ziet er een beetje vreemd en vies uit, maar daar moet je maar niet op letten ;). Ik wilde een rand van een kaars afsnijden (tjaa, het zat in de weg en die kaars wilde ik aansteken) en toen schoot uit met het kartelmes in mijn vinger.
Ik ben best wel blij met dit lakje! Hij lakt fijn, droogt snel en na 10 minuten (met een sneldrogende topcoat) kon ik mijn paard gaan verzorgen en andere dingen doen zonder dat mijn nagellak beschadigde.
Na 2 dagen begon het te chippen, en 1 nagel chipte al na een dag omdat ik aan een rol plakband zat te pulken. Opzich is dat netjes voor de houdbaarheid bij mij.
Het is een lichtblauwe creme kleur, niet heel bijzonder maar wel een leuke kleur! De structuur is heel fijn. Soms iets aan de dunne kant, maar ik heb er verder niks op aan te merken!
Foto
Deze is een beetje wazig :(
Het kwastje is best fijn, hij is wat breder maar dat vind ik juist wel handig omdat ik niet echt smalle nagels heb.
Essie is te koop bij etos en bol.com en kost 10 euro.Xoxo Fieke
 


Comments

Tamara
18/12/2013 19:58

omg die moet ik hebben !

ReplyLeave a Reply