Hallo!
Het is nu toch wel echt te lang geleden dat ik iets heb gepost!
Gelukkig is de toetsweek afgelopen en is het herstvakantie!
Ik wilde jullie graag dit schitterende essie lakje laten zien. Het is een donkerrood lakje met rode glitters.
Ik heb trouwens dit keer iets nieuws geprobeerd met het licht, ik weet niet of dit zo beter is? Het is voor mij gewoon makkelijker aangezien ik niet altijd naar buiten kan voor mijn foto's (wat ik eerst wel deed).
Dit is mijn eerste essie lakje (samen met 2 andere) en ik ben best enthousiast! Ik vind Leading lady echt een héle mooie kleur! Het is echt zo'n kleur die je gewoon moet hebben.
Ik ben tevreden over essie. Hij lakt heel fijn en droogt best snel. Wel hardt 'ie niet zo goed uit. Je ziet hele kleine beschadigingen in mijn nagels zitten, en ik heb zo'n 3 uur voordat ik ging slapen gelakt. Maar dat kan ook aan mijn topcoat ofzo liggen.
Hij is de hele dag netjes blijven zitten. Ik had de hele dag tussen de koeien gewerkt en quad gereden, en hij zat heel netjes! Totdat ik een kaarsje aan wilde steken, toen zat er een 'grote' chip in een nagel en wat chips op mijn duim.
Maar ik vind dat hij voor vandaag heel goed is blijven zitten. Normaal hadden er al zeker 7 nagels gechipt moeten zijn.
De kleur vind ik ook schitterend! Het is soort donkere rood met rode glittertjes. Hij dekt in 2 laagjes en lakt fijn, de nagellak is af en toe een beetje dun, maar als je voorzichtig bent is dat geen probleem!
Ik ben heel blij met dit lakje en ik ga deze vooral met kerst heel erg veel dragen. Maar eigenlijk kan zo'n lakje altijd wel!
Essie is te koop bij (onder andere) etos en kost 10 euro.Xoxo Fieke,
ps. Ik heb de nailart sunday deze week even overgeslagen, maar volgende week komt 'ie gewoon weer! :)
 


Comments
Leave a Reply