Hallo!
Vandaag ga ik Beyond cozy laten zien!
Dit lakje heb ik gekocht toen je oude essie's bij de Big Bazar kon kopen. Ik had eigenlijk verwacht dat het een glitter topcoat zou zijn, maar hij dekt gewoon super goed!
Beyond cozy is een schitterend zilver glitter lakje, het is net een mooi laagje zilveren sneeuw op je nagels. De pigmentatie is echt goed! Dit zijn 2 laagjes, maar dat is eigenlijk omdat de nagellak dan meer diepte heeft. 1 laagje was eigenlijk al genoeg!
De substantie is erg fijn. Af en toe is de nagellak wat aan de dunne kant, maar als je voorzichtig lakt dan gaat dat heel goed! Het enige nadeel is het verwijderen. Zeker omdat het kleine glittertjes zijn, dat gaat op je vingers/nagelriemen zitten.
De kwastjes van essie zijn best fijn! Ze zijn niet zo heel breed maar wel afgerond dus je kan goed bij je nagelriemen lakken zonder te knoeien. Ook vind ik de potjes van essie heel chique! De potjes zijn mooi vierkant met aan 1 kant doorzichtige letters 'essie' en een andere kant met witte letters 'essie'.
De houdbaarheid is ook best goed! Zo'n 3 dagen blijft het écht wel goed zitten!
Essie is te koop bij etos. Ook kun je via internet de salonversie's bestellen. Deze hebben 'fijnere' kwastjes (net wat je fijn vind) en blijven langer zitten.

Wat is jou favoriete zilveren lakje?

Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply