Essence, the boy next door is een donkerblauw lakje, met shimmer. Ik vind hem geweldig!!! Hij dekte in een laagje, was heel erg snel droog en hij is zo mooi!
Foto
Normaal ben ik niet zo van donkere nagellak, je ziet me bijna altijd met felle en vrolijke kleurtjes. Maar dit is echt een uitzondering! Ik ben verliefd!!!
Ik wilde dit lakje eigenlijk al langer, ik had hem bij een vriendin gezien en ik vond hem toch wel heel mooi. Maar ik had hem nog niet op haar nagels gezien en aangezien donkere (dark n twisty ;) ) kleurtjes niet aan mij besteed zijn durfde ik de gok niet te wagen.
Woensdag zag ik hem weer liggen en voor 1,69 euro kun je het toch wel proberen. Gelukkig dat ik dat gedaan heb!

Ik heb hem gisteravond gelakt. Ik verwachtte niet al te veel van Essence, maar hij dekte binnen 1 laagje al helemaal. Ook was hij heel snel droog en gewoon heel erg mooi! Met de sneldrogende topcoat (van Essence) was 'ie binnen 5 minuten droog en eigenlijk ook wel uitgehard. Tenminste, ik kon me gewoon omkleden zonder de lak te beschadigen. 15 minuten nadat de nagellak erop zat (met topcoat) ben ik gaan slapen en je ziet lichte beschadiging op mijn ringvinger, maar verder niet.
Foto
Gisteravond met flits
Foto
Vanmiddag in de zon zonder flits
Foto
Terwijl ik dit typ is de kleur gewoon donkerblauw, maar als je hem in het licht houd komt alle shimmer tevoorschijn...
Dit kleurtje ga ik in de winter nog heel erg veel dragen! Ik denk dat ik ook een back-up ga halen, stel dat ze hem uit het assortiment halen en dat ik het potje dan opmaakt... :p
Dit lakje is écht een aanrader, ik ben zo entousiast! Helaas moet ik hem er straks weer afhalen want morgen heb ik een jongveekeuring en dan wil ik rode nagels hebben. :)
Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en dit lakje kostte 1,69.

Xoxo Fieke

 


Comments

04/08/2013 03:30

Ik hou nooit zo van blauwe nagellak, maar deze is wel erg mooi!

Reply
Fieke
04/08/2013 03:54

Dankje :)

Reply
04/08/2013 21:21

Prachtig kleurtje!

Reply
05/08/2013 06:28

Bedankt, het is echt een aanrader! Ik ga hem dadelijk nog een keertje lakken :)

ReplyLeave a Reply