Hallo!
Sorry, het is een tijdje geleden dat ik iets heb gepost, ik had het een beetje druk. Maar er staan weer nieuwe artikelen klaar, dus het komt weer helemaal goed! :)
Ik wil jullie dit lakje laten zien, het is een special effect topper van Essence. De special effect toppers zijn glitter topcoats.
Foto
1 laagje special effect topper
Hier heb ik hem gelakt over het lakje wat ik een tijdje geleden heb laten zien van Bourjois, Lavande esquisse, ik vind het een heel vrolijke combinatie zo. De glitters zijn opvallend, maar niet 'boom in your face'. Het zijn vooral paarse en zilveren glitters, maar ik zie ook blauwe, oranje, gele en roze glitters.
Ik vind hem over 1 nagel ook heel erg chique. Het is dan heel vrolijk en lief, maar niet te opvallend.
Je kan hem denk ik niet dekkend krijgen, dan heb je heel erg veel lagen nodig en word het een glitter plakkaat. Ik vind hem zo heel erg mooi, maar ik denk dat 'ie over andere kleuren ook heel erg mooi kan zijn.
Foto
Zo kun je alle kleuren glitters goed zien.
Wat vinden jullie van deze combinatie? En wat is jullie favoriete glitter(topcoat)?

Xoxo Fieke

 


Comments

Quinty
25/08/2013 07:11

zo'n statement op 1 vinger vind ik zo tof!De combi vind ik ook heel tof. Ik houuuu van glitters, en roze. ik doe de glitter meestal alleen boven op de nagel niet helemaal. Zitten deze glitters in een basic kleur of is het nog een kleur van zichzelf?

Gr

Reply
25/08/2013 07:16

French met glitter vind in heel erg mooi!
De glitters zitten in een transparante (doorzichtige) basis :)

ReplyLeave a Reply