Hallo!
Maandag was ik met een vriendin in de stad en we moesten, zoals altijd, even de kruidvat binnen en tot mijn grote blijdschap zag ik daar dat de nieuwe essence en catrice collectie's er al waren! Mijn oog viel meteen op alle nieuwe nagellak, de crusty crystals zagen er heel gaaf uit, maar ik wilde daarvan eerst even alle swatches afwachten.
Toch kon ik het niet laten om 2 nieuwe lakjes van essence mee te nemen. Een gewoon lakje (Splash!) en eentje van de nieuwe 'effect nail polish' en ik was blij verrast! Er zaten echt leuke dingen tussen!
De effect nail polish zijn 'onderverdeeld' in verschillende soorten, je hebt bijvoorbeeld: glitter jewels, holo shimmer, jeans sugar en de sparkling sugar, zoals dit lakje dus. De sparkling sugars zijn een soort van sand lakjes, maar dan subtieler. Je nagels zijn ruwer als normaal maar niet net zoals het normale sand effect.
Hey mister sandman is een mooie snoeproze kleur met wat grotere zilveren glitters. 
Ik vind hem super gaaf! Ook lakt Hey mister sandman erg fijn. Hij dekt binnen 2 laagjes.
Ook de kwastjes zijn echt fijn! Veel smaller als de normale essence kwastjes, en daardoor hoef je niet zo voorzichtig te doen en kun je netjes binnen 1 strook over je nagel lakken. Ook de potjes vind ik echt een stuk leuker als de normale potjes. De potjes zijn vrolijk en speels, super leuk!
Foto
Close-up bottle shot!
Ik ben fan! De kleur is gaaf, hij lakt fijn en de potjes zijn super mooi! Het enigste nadeel vind ik, dat ik het sand effect graag duidelijker had willen hebben. Nu is het heel subtiel terwijl ik het iets ruwer leuker had gevonden.
Ik ga zeker meer van de effect nail polish halen! Ze zijn te koop bij Kruidvat (wel in het tweede schap) en kosten maar 1,99 euro!

Naar welke effect nail polish ben jij benieuwd?

Xoxo Fieke,
 


Comments
Leave a Reply