Hallo!
Circus confetti zit al heel lang in mijn stash, untried (ongebruikt). Ik heb dit lakje al best wel een tijdje geleden gekocht, volgens mij is 'ie zelf voorbijgekomen in een van de eerste shoplogs hier? Ik dacht in de winkel dat dit een super leuk lakje was eigenlijk wel over ieder lakje heen kon doen. Nou niet dus... Ik kon maar geen combinatie vinden die mooi was, maar nu heb ik eindelijk iets gevonden!
Mijn 'enigste hoop' was over zwart. Maar aangezien de enigste zwart die ik had super dik en stroperig was geworden, was dit niet zo'n goed plan. Goede reden om een nieuwe zwart te gaan halen! Ik heb de laatste tijd niet echt tijd gehad om deze combinatie op te doen door die China glaze bestelling, die lakjes vond ik namelijk veel spannender om op te doen. Maar omdat ik vandaag best wel donkere kleren aanhad (zwart topje met studs en zwart vestje) leek het me leuk om dit te proberen. 
Ik heb circus confetti over Essence - Black is back gelakt. Circus confetti lakt opzich best fijn, een beetje stroperig door alle glitters. Maar verder gaat het wel goed, wel is het wat lastiger om de glitters netjes te verdelen, daarom heb ik 2 laagjes gelakt. 
Circus confetti is een glittertopcoat in een transparante (doorzichtige) basis. De glitters bestaan uit vijfhoekige glitters van ongeveer dezelfde maat (er zit in beetje verschil tussen) in allerlei kleurtjes. Ik hou van deze combinatie! Het is, ondanks het zwart, heel vrolijk. De glitters zijn niet zo 'boom in your face' maar het effect is heel mooi verdeeld. Ik kreeg er zelfs een paar complimentjes door van mensen die normaal zeggen dat zwart een lelijke kleur is! :)
Foto
Glitters!!!
Toen ik later op internet naar swatches aan het zoeken was van Circus confetti zag ik hem inderdaad vooral over zwart gelakt, maar nu ik aan het denken ben denk ik dat 'ie sowieso ook super mooi is over wit! Dan is het allemaal net wat lichter en niet zo donker... En misschien moet ik hem toch nog eens proberen over roze en een keer over een nude kleurtjes, want de swatches die ik daarmee zag waren ook echt mooi!

Essence is te koop bij kruidvat en deze special effect toppers kosten 1,79 euro

Heb jij van die lakjes waarvan je in de winkel denkt dat ze heel mooi zijn, maar dat ze dan thuis tegenvallen? En dat je ze dan een hele tijd later weer ineens opnieuw ontdekt en mooi vind? 

Xoxo Fieke,
 


Comments

01/02/2014 01:27

Die heb ik ook in mijn stash. Hij is erg leuk!

Reply
10/02/2014 01:40

Jaa, hij is echt vrolijk! :)

ReplyLeave a Reply