Hallo!
Ik heb al 3 maanden volgens mij niks meer online gezet. Ik kreeg het steeds drukker en mijn blog raakte op de achtergrond. Ik merkte dat het bloggen meer stress opleverde (dan en dan moet dit online staan, help dat lukt me nooit want ik moet nog een verslag schrijven, leren voor 3 toetsen en voor 4 vakken huiswerk maken!) dan dat ik er plezier uithaalde. 

Ik heb nooit letterlijk een artikel online gezet dat ik ben gestopt maar ik denk dat het voor de meeste wel duidelijk was. Nu is het zomervakantie en sinds één maand geleden begon het bloggen toch weer te kriebelen. 
Ik wilde weer schrijven en fotograferen! Maar ik had wel voor mezelf besloten dat ik het nu professioneler ging aanpakken. Ik heb een wordpress account aangemaakt en ik ben gaan spelen met layouts en widgets. Ik ontdekte steeds weer nieuwe dingen die ik kon gebruiken en toepassen. Ik weet nog steeds niet hoe alles werkt maar dat komt nog wel!
Ik besloot ook dat ik niet alleen maar over nagellak wilde bloggen, ik ben de afgelopen maanden gegroeid (ook in de lengte maar vooral 'mentaal') en ik heb veel geleerd. Ik ben nog steeds veel met nagellak bezig maar ook steeds meer met beauty en fashion. Ik ben veel blogs gaan volgen en ik heb daar veel inspiratie opgedaan. Hierdoor denk ik dat het de juiste keuze is om een compleet nieuwe start te maken op wordpress. 
Ook heb ik een nieuwe camera gekocht, ik bijt geen nagels meer (oke, in ieder geval een heel stuk minder) en ik verzorg mijn handen steeds beter. Daardoor zijn de foto's en het totaalplaatje een stuk beter. Ook heb ik erge last van acne/puistjes maar dit wordt ook steeds minder omdat ik de juiste huidverzorging heb ontdekt. Ik durf meer qua kledingstijl en ik allerlei hoofdbandjes gekocht, het kan me niet zoveel meer schelen want andere mensen van me denken, ik ben wie ik ben!
Dit klinkt allemaal heel sentimenteel enzo maar het is wel waar. Zolang jij jezelf niet accepteert kunnen andere dat al helemaal niet!
Ondertussen ben ik flink afgeweken van wat ik eigenlijk wilde zeggen. Ik wilde namelijk zeggen dat mijn nieuwe blog FiekeFairy heet. De link: www.fiekefairy.wordpress.com
Ik weet niet waarom ik net dat allemaal heb opgeschreven maar het kwam ineens in me op en ik voelde dat ik het moest delen haha! 

Dag iedereen! Bedankt voor de 9 mooie maanden, ik hoop dat ik jullie op FiekeFairy terug zie!
 


Comments
Leave a Reply