Hallo!
Vorige week was ik bij de DA en toen ik iets kocht mocht ik daar gratis nagellak bij uitzoeken. Altijd leuk natuurlijk, ik koos deze roze kleur omdat die me meteen opviel. De kleur heet Love.
Ik was heel benieuwd naar deze nagellak. Op het potje staat, Color & Shine en op de achterkant staat, langhoudend en sneldrogend. Ik kon niet wachten om dit uit te testen...
Foto
Dit is in het zonlicht zonder flits. Sorry voor mijn nagelriemen trouwens, ze zien er niet zo geweldig meer uit :(
De kleur is op mijn nagels iets feller als op de foto....
Ik vind het potje een beetje lijken op die van Bourjois, ook zo lang een met een lang uiteinde. De naam zat op de zijkant van de dop, daar zit een stickertje. Het kwastje is niet zo heel bijzonder, niet te breed en ook niet te smal. Gewoon goed.
Op het potje staat sneldrogend, dat is wel zo. Na 3 minuten kon de topcoat er al op zonder dat er roze aan het kwastje zat. Of dat de nagellak langhoudend is dat weet ik niet, maar ik heb hem nu bijna een dag op, en hij zit nog zonder een kleine beschadiging.
Foto
Dit is in het zonlicht met flits. Dit zijn 2 laagjes...
Hij dekt in 2 laagjes, droogt vrij snel, de dop is heel makkelijk vast te houden, het kwastje is goed... Ik ben zeer tevreden over de nagellak van DA. Jammer dat het kleurtje zo simpel is, maar met een glittertopcoat kun je er vast iets speciaals van maken...
De nagellak van DA kost: 2,99 euro.
En ik kom er net dus achter dat dit een lakje is van de neon collectie. Zo neon vind ik hem nou ook weer niet, hij is lekker fel, maar geen neon.

Ik ben heel erg blij mij dit lakje, hij lakt fijn, hij dekt goed, het potje en het kwastje zijn fijn en hij is vrij budget. Ik laat jullie nog weten hoe lang hij blijft zitten!

Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply