DA - 108

29/01/2014

2 Comments

 
Hallo!
Dit super mooie lakje zit al een tijdje in mijn stash. Eigenlijk draag ik dit plaatje veel te weinig want hij is zoo mooi! 108 komt uit de DA Glam & Glitter lijn. Deze lijn is echt het toppertje van de DA nagellakjes! Deze lijn bestaat uit allerlei mooie glitterlakjes!
DA geeft het Glam & Glitter lakken helaas geen naam. Echt zonde, ik denk dat ik dit lakje 'Mermaid' ofzo zou noemen. Het doet me echt denken aan de zee, zeemeerminnen. Het heeft iets magisch of betoverend. Echt gaaf! 108 is een mooi blauw kleurtje met daarin een groen/geel duochrome effect. Mijn nagels zijn shimmery en glitterig!
In het echt is de kleur nog veel mooier! Dan zie je de duochrome veel beter!
De dekking is wat minder. Het eerste laagje is de dekking minimaal. Het tweede laagje is goed, maar ik heb dan nog wat lichte plekjes op je nagels. Het derde laagje is perfect. 
De houdbaarheid is best goed, 2 dagen en dan krijg ik langzaam chips.
Het potje vind ik niet zo mooi. De 'steel' is te lang waardoor 'ie niet goed in sommige nagelrekken of bewaardozen past. Ik vind de 'potjes stijl' van OPI, China glaze of NYC mooier. 
Foto
Duochrome!
Ik ben al met al best tevreden over de 108. Alleen de dekking kan beter en ik hou niet zo van het potje. Maar de kleur maakt alles echt wel goed! Ik kan niet stoppen met naar mijn nagels kijken.
Ik ben heel blij verrast over dit lakje. Ik wist niet dat DA voor 2,99 euro zo'n mooie lakjes had!

Heb jij al ooit Glam & Glitter lakken geprobeerd?

Xoxo Fieke
 


Comments

31/01/2014 01:46

Wat een leuk kleurtje! Ik heb zelf geen ervaring met dit merk.

Reply
Fieke Krol
31/01/2014 02:22

Haha, wordt zeker een keer tijd om te proberen! Hele fijne nagellak! :)

ReplyLeave a Reply