Hallo!
Vandaag ga ik jullie Thunderbird laten zien! Toen ik China glaze aan het bestellen was, wilde ik ook 'running in circles' bestellen. Maar helaas was deze niet meer op voorraad dus mocht ik er een ander lakje bij bestellen. Ik twijfelde tussen deze en Stella (ook zo'n soort lakje maar dan in het paars). Maar omdat ik deze naam veel leuker vond heb ik toch deze gekozen!
Mijn middelvinger nagel en ringvinger nagel zijn weer afgebroken :') Dat heb ik nou altijd, zijn mijn nagels net ongeveer de lengte die ik wil hebben en dan breken er weer nagels af... Super jammer.
Thunderbird is een hele gave felrode kleur met een mooie shimmer erin. Ik weet nog steeds niet zo goed hoe je deze finish moet noemen. Het is geen créme, maar ook geen duochrome. Het zit er echt tussenin... De kleur is echt gaaf! Toen de bestelling binnenkwam was ik best wel bang dat Thunderbird heel erg op Red Melody zou lijken. Gelukkig is Red Melody veel bruiner/donkerder. Ik vind eigenlijk Thunderbird nog wel mooier!
Foto
Met flits!
De substantie was best goed, maar op een of andere manier kon ik er niet mee lakken. Dat is ook wel te zien aan de foto's. Ik had echt wel een hele goede clean-up nodig, en zelfs dan zit het niet perfect. Ik weet niet zo goed waar het aan ligt, want met de substantie was helemaal niks mis... Ook het kwastje is net als alle andere China glaze kwastjes, goed genoeg! 
Wel moet je een beetje opletten. Dit lakje kan heel streperig gaan lakken. Volgens mij komt dat door de finish want ik heb dit bij meerdere lakjes die deze finish hebben.
De houdbaarheid is goed. Thunderbird houdt het wel zo'n 3 dagen uit op mijn nagels. Gelukkig, want ik hou van dit kleurtje! Ik ga deze zeker nog veel vaker dragen!

Wat is jullie mooiste rode lakje?

Xoxo Fieke,

ps. Ik weet dat ik maandag heb gezegd dat er misschien vandaag een nailart zou komen. Maar mijn nailart skills hebben weer eens bewezen dat ik niet kan nailarten. Vorige week had ik een super leuke nailart (iets met glitters) en die wilde ik nu weer gaan maken maar dan met andere kleuren. En het lukte helemaal niet. Ik ga de komende weken oefenen, deze houden jullie nog van mij tegoed!
 


Comments

26/01/2014 20:51

Ondanks dat ik niet zo'n fan van rode lakjes ben vind ik deze toch wel leuk!

Reply
Fieke Krol
28/01/2014 01:47

Hihi, en dan te bedenken dat 'ie in het echt nog veel mooier is!

Reply
28/01/2014 01:36

wow super mooi! waar heb je hem eigenlijk gehaald?! je zei dat het een fel rode kleur is maar op de foto zie je het iets donkerder! :) maakt niet uit heb ik ook wel eens dan is het in het echt heel fel en als je dan een foto maakt dan ziet hij er veel donkerder uit! :)

xxjes isa

Reply
Fieke Krol
28/01/2014 01:50

Mja, de kleur is niet super fel, beetje tussen fel en donker in haha. Lastig uit te leggen! De kleur op de foto's klopt wel ongeveer. Maar dan is Thunderbird in het echt mooier!! Ik bestel China glaze altijd met enchantra.com. China glaze is namelijk helaas niet zomaar in Nederland te koop :(

ReplyLeave a Reply