Hallo!
Toen Imke (mijn vriendin) en ik China glaze gingen bestellen, wilde Imke er ook een groen lakje bij. We gingen zoeken en kwamen uit bij This is tree-mendous. Toen was ik aan het denken, ik vond deze ook wel heel erg mooi! Zo mooi dat ik hem er toch bij heb gepakt. Uiteindelijk (terwijl de bestelling aan het verzenden was) begonnen we toch een beetje te twijfelen. Maar toen de bestelling aankwam was Imke helemaal verkocht en toen ze de volgende dag het lakje droeg was ik ook verliefd!
Het leukste van dit lakje vind ik denk ik nog wel dat 'ie, door alle glitters, een soort van gritty wordt (weetje nog, die sand nagellak?). Als je dit niet fijn vind kun je natuurlijk gewoon de topcoat wat dikker aanbrengen of meer laagjes, maar ik vind het wel leuk. Dat maakt hem extra speciaal.
De kleur is trouwens ook helemaal geweldig. De foto's komen niet echt overeen, in het echt is de kleur mooier! Lichter en met heel veel meer glitters. Hele mooie kleine (holografische) groene en gouden glitters. Als je niet houd van opvallende kleuren of lakjes met heel veel glitters dan is dit geen kleur voor jou. Mijn nagels zijn nu echt wel glitterbommetjes!
Foto
Zo komt de kleur wel overeen, maar dan met veel meer glitters!
De dekking is misschien wat minder. Het eerste laagje is niet dekkend, je hebt dan super veel lege plekken op je nagels en een dun laagje glitters. Het tweede laagje begint er op te lijken, maar dan vind ik het nog te licht. Het derde laagje is perfect! 
De houdbaarheid is goed! Zo'n 3/4 dagen zit This is tree-mendous heel mooi op mijn nagels en daarna krijg ik tipwear en chips. Het verwijderen van de nagellak is een hel. Alle glitters zijn onmogelijk weg te poetsen en alles gaat op je nagelriemen en vingertoppen zitten. Als je de hele tijd een nieuwe watje pakt en veel nagellak remover gaat het wel, maar het is niet echt handig.
De substantie is heel fijn, door alle glitters kun je soms wat moeilijk de nagellak verdelen. Maar de nagellak is niet te dun en zeker niet te dik. 
Ik denk echt wel dat dit een van mijn best dekkende en mooiste glitterlakken is! Ik ben zo verlieeeefd!! :D

Wat vinden jullie van zulke glitterige lakjes?

Xoxo Fieke,

ps. China glaze kost nu 4 euro bij enchantra!
 


Comments

05/02/2014 20:34

Ik vind dit zo'n geweldig lakje, vooral voor de feestdagen is hij super!

Reply
10/02/2014 01:43

Jaa! Volgend/dit jaar gaat 'ie zeker één van de twee kerstdagen op mijn nagels!!

ReplyLeave a Reply