Hallo!
Te lang geleden dat ik me hier heb laten zien!
Ik wil jullie dit lakje laten zien. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind... Sun-kissed is een neon gele kleur.
Ik weet dat veel mensen zo'n kleuren echt walgelijk vinden, maar ik kan er echt vrolijk van worden!
Sun-kissed lakt fijn! Wat me wel tegenviel van deze lak is dat hij niet mat opdroogde. Dit matte effect werk ik toch weg met een topcoat, maar dan droogt de lak veel sneller.
De andere 3 kleurtjes die ik bij enchantra heb besteld droogden wel mat op, daarom was ik best verbaasd dat deze dat niet deed...
Over de houdbaarheid kan ik niks zeggen omdat ik er eigenlijk een bijen nailart mee wilde maken en dat mislukte helemaal! Het was echt lelijk dus heb ik het er meteen afgehaald.
De rest van mijn china glaze lakken bleef zo'n 2-3 dagen zitten was voor mij heel goed is, dus ik verwacht dat deze ook wel ongeveer zo lang bljift zitten.
Ik weet het niet met dit lakje, de kleur is leuk, maar ik vind het iets té. Ik ben normaal juist heel erg van de felle kleurtjes en vrolijk spul. Maar met deze weet ik het niet zo goed.
Ik vind het een gave kleur, maar het lijkt net of 'ie een blauwe ondertoon heeft, en dat vind ik niet mooi. De hele lichte shimmer die erin zit vind ik dan wel weer heel erg mooi!Wat vinden jullie van (neon) gele nagellak?
Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply