Foto
Sorry voor mijn nagelriemen! Ik had mijn nagels van te voren goed bijgevijld en dat ging een beetje mis...
Hallo!
Ik wil jullie dit felle favorietje laten zien! Je zag hem al voorbijkomen in deze post. Purple panic is een schitterende roze/paarse neon. De naam purple panic vind ik niet helemaal goed gekozen, ik vind de lak namelijk meer roze dan paars.
Purple panic is een neon. Dat betekent meestal dat ze mat opdrogen, zo ook bij dit lakje. Zelf heb ik nagellak liever glanzend dus ik gebruik altijd een glazende topcoat om de nagellak glazend te maken! Wel moet ik zeggen dat als ik mijn essence quick dry topcoat gebruik de nagellak na een tijdje niet meer glanst maar een soort van semi-mat is... Daarom gebruik ik bij matte lakjes mijn seche vite topcoat omdat die gewoon een soort van gellak finish heeft.
De kleur zelf is een soort donker roze met een blauwe ondertoon waardoor de kleur toch een beetje naar paars neigt. Meer tussen roze en paars in.
De substantie is heel erg fijn. De nagellak droogt heel erg snel (door het matte effect) en de nagellak breng je heel fijn aan op je nagels. De kwastje van china glaze zijn vrij dun, dus fijn als je kleine/dunne nagels hebt. Wel vind ik het jammer dat de kwastjes vierkant/recht zijn. Daardoor kon ik (vooral) bij mijn ringvinger niet goed bij mijn nagelriemen komen.
De houdbaarheid is best goed. Na zo'n 3 dagen gaat het chippen, maar ik denk dat het minder snel zou chippen als ik een andere topcoat zou gebruiken. Seche vite gaat bij mij best wel snel chippen. Wel heeft de nagellak een douchesessie overleefd, wat best wel knap is voor mijn nagels.
De kleur vind ik sowieso helemaal geweldig! Vooral in het zonlicht is de kleur super fel! Het enige 'nadeel' vind ik het matte, maar dat snap ik wel. Anders was het geen neon geweest natuurlijk ;). Als je houdt van felle kleurtjes (en een keer china glaze wil proberen) moet je dit lakje zeker bestellen!
China glaze is te bestellen bij verschillende webshops oa. enchantra en kost 5,95 euro.

Wat is jou favoriete felle roze lakje?
Xoxo Fieke
 


Comments

Isa Nooijen
28/01/2014 01:39

echt vet ik ben helemaal fan van rozen en zeker van dit soort kleur! *<[]:{)>

Reply
Fieke Krol
28/01/2014 01:48

Jaa, hij is echt mega gaaf! Super fel! Als je een keer bij mij bent moet je Purple panic proberen!!

ReplyLeave a Reply