Hallo!
Ik kon niet wachten om jullie dit lakje te laten zien! Ik vind hem zo leuk!
I'm with the lifeguard is groen. En dan ook niet zomaar groen, maar fel groen!
Dit lakje van China glaze kwam uit de Summer neons collectie. Maar dat is ook wel te zien! Ik heb nog nooit zo'n fel lakje op mijn nagels gehad!
Ik moet steeds kijken naar mijn nagels. Zeker in het zonlicht! I'm with the lifeguard is een neon groene kleur.
Dit is eigenlijk een kleur waar je van moet houden. Als je het niet leuk vind dan vind je het ook verschrikkelijk, maar ik hou echt van zulke kleuren!
De nagellak dekt vrij goed. Af en toe was de substantie een beetje raar. Ik kreeg hem lastig op mijn nagels. Maar met drie laagjes is dit weer netjes. De droogtijd is heel erg snel! Ik denk dat dit komt omdat hij mat is. Als ik mijn 10 nagels had gedaan was de eerste al helemaal droog... Maar dat matte effect vond ik niet zo leuk. Dus ik heb mijn topcoat erover heen gedaan :)
De houdbaarheid is ook best goed. Hij zit nu al een dag nog goed. Gister toen ik had gedoucht kan ik het er in hele plakken afduwen. Maar ik weet niet of dat door de nagellak, de topcoat, de basecoat of het douchen komt.Maar ik ben echt blij met dit lakje! Je ogen worden er meteen naartoe getrokken. Het is vrolijk en opvallend en ik ben er blij mee!
Wat vinden jullie van neon's?Xoxo Fieke
 


Comments
Leave a Reply