Hallo!
Four leaf clover heb ik een tijdje geleden besteld (samen met al die andereChina glaze toen) en eigenlijk had ik later spijt van dit kleurtje. Ik vond hem te veel lijken op China glaze - Turned up turqouise en de kleur vond ik ook een beetje tegen vallen in het potje. Dus heeft 'ie twee maanden ongebruikt in mijn stash gezeten. Tot zondag, ik zocht in mijn nagellak doos naar een leuk kleurtje om op te doen. Ik kwam deze weer tegen en besloot hem toch maar te proberen. Eigenlijk ben ik best wel verrast!
De kleur is best wel leuk moet ik bekennen. Op sommige momenten lijkt 'ie heel erg op Turned up turqouise maar meestal eigenlijk niet. De kleur is heel apart, eigenlijk groen, maar toch met een beetje blauw... De foto's zijn trouwens niet helemaal goed, de kleur is wat donkerder en iets groener/blauwer. 
De nagellak is soms wat dunner, maar ik heb het gevoel dat alle China glaze lakjes wat dunner zijn als mijn normale nagellak. Maar dat is niet erg hoor, ik heb nagellak liever te dun dan te dik. Als het te dun is kun je er tenminste (meestal) gewoon mee lakken als je voorzichtig doet. En als de nagellak dik is dan gaat dit bijna niet (doe trouwens NOOIT nagellakremover bij te dikke nagellak!!! Ik hoor deze tip echt vaak, maar dit moet je niet doen! Nagellakremover lost de pigmenten van de kleur op. Je nagellak zal misschien verdunt worden maar de kwaliteit wordt er niet beter op. Als je nagellak dik is geworden, koop dan thinner of gooi hem gewoon weg).
Als jullie trouwens iets aparts opmerken aan de foto's, normaal maak ik foto's van mijn linkerhand, omdat de nagellak daar meestal mooier zit en omdat dat makkelijker is. Maar nu zijn heel mijn nagels aan de linkerhand lelijk en kort en de nagellak zat daar niet mooi. Dus heb ik maar even foto's gemaakt van mijn rechterhand. Eigenlijk geen verschil... :)
De houdbaarheid is super goed! Four leaf clover zit nu al 3 dagen helemaal perfect! Er zitten nergens chips of tipwear! Alleen begin ik de kleur een beetje moe te worden, ik ga straks maar eens iets anders op doen!
Ik heb 2 laagjes gelakt. De dekking was nog niet goed na het eerste laagje, ik had nog veel lichte plekken op mijn nagels, dus een tweede laagje was wel noodzakelijk!
Als ik eerlijk moet zijn ben ik eigenlijk super blij met dit lakje! Hij lijkt niet zoveel op Turned up turqouise als ik dacht, Four leaf clover is minder fel en groener.

Hebben jullie dat weleens, dat lakjes waar je eerst niet blij mee bent, later ineens heel leuk blijken te zijn?

Xoxo Fieke,

ps. Het is de laatste tijd druk! Volgende week toetsweek dus ik ben al hard bezig met voorbereiden, vandaar dat er misschien een post niet komt de komende 1,5 week. Sorry daarvoor! Die week daarna is het vakantie en kan weer lekker bloggen!
 


Comments

19/02/2014 07:49

Mooie kleur!

Reply
06/03/2014 04:44

Dankje!

Reply
06/03/2014 07:32

eigenlijk inderdaad wel een heel mooi kleurtje!

Reply
Isa Nooijen
05/06/2014 02:51

haha wel leuk voor de zomer !! mooi zomer kleurtje :)

xxjes nichtje

ReplyLeave a Reply