Foto
Sorry voor mijn nagelriemen!
Hallo!
Even als eerste, excuse me voor mijn nagelriemen, het ziet er belachelijk uit, sorry. Maar ik wilde jullie toch dit lakje laten zien...
Dit is het eerste lakje wat ik heb gekocht in Londen! :) Hij is van Barry M en het Aqua glitter. Ik hoopte dat 'ie dekkend zou zijn, maar toen ik hem goed bekeek zag ik toch dat het een glittertopcoat was.
Ik vind hem geweldig!
Ik heb mijn nagellak zeg maar ingedeeld in 5 bakjes (tjaaa, beetje omslachtig, maar ik moet daar nog even een goede manier voor vinden). Een rommelzooi bak, een bak met 'budget', een bak met favorieten, een bakje met 4/5 lakjes die untried zijn en ik snel wil testen en nog een bakje met 7/8 lakjes die ik graag wil proberen/laten zien op mijn blog.
En deze stond dus in mijn snel proberen bakje. Nu ik dit zo terug lees klinkt ik een beetje als een freak...
Oke, genoeg over mijn indeling, nu het lakje zelf!
Hij heeft kleine blauw/zilvere glittertjes die je nagels een beetje opvullen en wat grotere blauwe glitters.
Het kwastje is wel fijn, het is niet te breed of te smal. Ik twee stroken (ene helft/andere helft) heb ik mijn nagels gedaan. Ook is de droogtijd snel, nadat ik mijn 10 nagels had gedaan, was die eerste nagel weer droog genoeg voor een topcoat!
Foto
Niet de mooiste foto, maar zo zie je de glitters wel wat duidelijker
Ik heb hem hier gelakt over Essie - Where's my chauffeur, maar je kan hem lakken over iedere random (blauwe) kleur. Ik vind het effect echt leuk en ik ga hem zeker nog vaker over andere kleurtjes lakken!
Barry M is te koop in Engeland (bijvoorbeeld bij Boots) en kost volgens mij 3,50. Ik weet het niet meer zeker, maar het moet iets een deze richting zijn... :)

Volgens mij heb ik een beetje warrig geschreven, maar ik hoop dat jullie het niet erg vinden.
Wat vinden jullie trouwens van deze glittertopcoat (of glittertopcoats in het algemeen)?

Xoxo Fieke
 


Comments

06/10/2013 22:20

Wat een leuke top coat! De glittertjes zijn echt een mooie kleur blauw :).

Reply
16/10/2013 09:37

Bedankt!
Sorry voor de late reactie, was helemaal vergeten te reageren :)

ReplyLeave a Reply