Hallo!
Ik kon niet wachten om jullie dit lakje te laten zien! Ik vind hem zo leuk!
I'm with the lifeguard is groen. En dan ook niet zomaar groen, maar fel groen!

 
 
Hallo!
Dinsdag avond heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij enchantra. Ik wilde graag China Glaze proberen en enchantra leek me een fijne site!
Er was zoveel moois te bestellen maar ik koos voor deze 4 lakjes en een seche vite mini topcoat.
Kijk mee naar mijn kleine unboxing.

 
 
Hallo!
Zaterdag ben ik even naar de stad geweest omdat ik graag Max factor - Fantasy fire wilde hebben en ik zocht een leuk nieuw lakje om daarmee te combineren. Nou dat is geslaagt!
Ik zat in het extra schap van NYC te kijken omdat die bijna weggaat, maar daar zag ik eigenlijk niks tussen staan wat me opviel. Dus was ik een beetje aan het rondkijken en toen zag ik deze staan in het gewone schap en ik was verliefd!

 
 
Hallo!
Sorry dat ik nog een essie laat zien, maar deze wilde ik jullie graag alvast laten zien, omdat ik er morgen een nailart mee ga maken en omdat ik hem gebruikt heb als basis voor deze glittertopcoat.
Het is echt een heel vrolijk en zomers lakje!

 
 
Hallo!
Het is nu toch wel echt te lang geleden dat ik iets heb gepost!
Gelukkig is de toetsweek afgelopen en is het herstvakantie!
Ik wilde jullie graag dit schitterende essie lakje laten zien. Het is een donkerrood lakje met rode glitters.

 
 
Hallo!
Omdat Anouk besloten heeft tijdelijk te stoppen met MooPolish omdat ze zich even wil concentreren op school en haar dieren enzo, dus ik wil haar post op zondag 'vervangen' voor een nailart! Dit omdat er veel om werd gevraagt in de enquete en omdat ik het gewoon heel leuk vind om te spelen met nagellak. Ik ben maar begonnen met iets wat relatief heel makkelijk is. Een ombre nailart!

 
 
Foto
Sorry voor mijn nagelriemen!
Hallo!
Even als eerste, excuse me voor mijn nagelriemen, het ziet er belachelijk uit, sorry. Maar ik wilde jullie toch dit lakje laten zien...
Dit is het eerste lakje wat ik heb gekocht in Londen! :) Hij is van Barry M en het Aqua glitter. Ik hoopte dat 'ie dekkend zou zijn, maar toen ik hem goed bekeek zag ik toch dat het een glittertopcoat was.