Ik ben vanmiddag naar de stad geweest, en zag dat de nieuwe Essence collectie er al was! Dus ik heb snel wat dingetjes ingeslagen, maar ik moet zo naar de film Spijt! met vriendinnen, dus ik heb nu geen tijd om een shoplog te maken, maar morgen komt er een shoplog online over de nieuwe Essence collectie en de gelnails at home lijn, dus blijf volgen! :D
 
 
Hallo!
Vandaag wil ik dit mooie pastel lakje laten zien, het is een heel mooi lichtpaars kleurtje, heel lief en zacht. Dit lakje is van Bourjois uit de 1 seconde lijn. Ik vind de potjes heel mooi en sierlijk, ook het kwastje is heel erg fijn. Het kwastje is kort en breed, zodat je in 2 stroken al helemaal over je nagels bent gegaan!

 
 
Hallo!
Dit lakje is een echt vrolijk zomers lakje. Het is een groen lakje (niet felgroen, maar wel fel) met een creme finish. Hij dekt al in 2 laagjes en lakt echt heel erg fijn!
Dit is echt mijn favoriete groen!

 
 
Foto
Ik heb een fles nagellakremover laten vallen in mijn nagellak kist, dus sommige etiketjes zijn losgeweekt... :(
Hallo!
Ik heb vandaag I love bad boys van Essence gelakt en ik wilde deze aan jullie laten zien, het is een lichtblauw lakje met lichtblauwe shimmer/glittertjes die je alleen ziet in bepaald licht.
Veel mensen zijn heel enthousiast over deze kleur, maar dat snap ik niet helemaal. Ik vind de kleur gewoon lichtblauw, niks bijzonders...

 
 
Hallo!
Vorige week was ik bij de DA en toen ik iets kocht mocht ik daar gratis nagellak bij uitzoeken. Altijd leuk natuurlijk, ik koos deze roze kleur omdat die me meteen opviel. De kleur heet Love.
Ik was heel benieuwd naar deze nagellak. Op het potje staat, Color & Shine en op de achterkant staat, langhoudend en sneldrogend. Ik kon niet wachten om dit uit te testen...

 
 
Hallo!
Ik ben helemaal fan van Essence en ik was blij verrast toen ik deze nieuwe producten zag. :)
Er zijn heel veel nieuwe producten, ik wilde ze eigenlijk allemaal in 2 delen laten zien, maar dat werd zo veel. Dus ik laat gewoon de nieuwe producten zien die ik leuk vind en die ik wil gaan kopen. Voor alle producten kun je hier kijken: http://www.beautyscene.nl/p/148348/essence_update_assortiment_september_2013

 
 
Hallo!
Ik vind het altijd leuk om tags te lezen bij andere mensen, de Rainbow tag was ik al vaker tegen gekomen, vaak met beauty producten. Dus ik dacht, dat kan ook met je favoriete nagellak kleurtjes. Ik heb gekozen voor de kleuren: rood, oranje, geel, groen, mint, blauw, donkerblauw, paars, fel roze en zacht roze. Volgens mij zijn dit niet helemaal de regenboog kleurtjes, maar ik vond het wel een vrolijk geheel.

 
 
Essence, the boy next door is een donkerblauw lakje, met shimmer. Ik vind hem geweldig!!! Hij dekte in een laagje, was heel erg snel droog en hij is zo mooi!

 
 
FotoDe verpakking
Hallo,
Ik heb een paar maanden geleden een handcrème gekocht bij Big
Bazar van Herbamedicus. Ik vind het echt een aanrader. Hij kostte niet veel en
is heel erg fijn. 

Shoplog

02/08/2013

2 Comments

 
Vandaag ben ik naar de stad geweest. Ik had nog wat dingetjes nodig bij de Kruidvat.
Het leek me leuk om deze aan jullie te laten zien. Normaal doen bloggers dat via een filmpje, maar ik heb geen goede filmcamera.
Toch benieuwd naar de foto's?