Hallo!
Ik wil jullie even aan iemand voorstellen! Mijn vriendin Anouk en ik hebben het weleens over mijn blog, en we hebben besloten dat Anouk voortaan 1 keer per week een post gaat schrijven! Dus het leek me leuk om haar even voor te stellen zodat jullie haar ook kennen :)

 
 
Foto
In de schaduw
Hallo!
Ik vind dit zo'n geweldig zomer kleurtje!!! Het is een fel mint kleurtje, opvallend en zomers. Het is een (bijna) ;) dupe van Essie, mint candy apple. Je ziet het verschil gewoon niet! Alleen is essence een stuk goedkoper (en chipt sneller)

 
 
Hallo!
Ik wil jullie het tweede lakje van de nieuwe sparkle sand effect lakjes laten zien van essence. Deze mooie rode kleur heet: Me and my lover en is een mooie rode kleur met gele, rode en oranje glitters.
Schitterend! Ook het zand effect zie en voel je heel mooi. Helaas heb ik deze foto's iets te vroeg gemaakt, waardoor het sand effect nog niet was opgedroogd en waar je het dus niet zag :(

 
 
Hallo!
Ik ga 28, 29 en 30 september met mijn moeder naar Londen! Ik vind het echt zo gaaf!

 
 
Hallo!
Een tijdje geleden heeft Nienke mij deze zeepjes opgestuurd. Ze heeft een eigen webshop met allerlei soorten heerlijke zeepjes. Je kunt zelf de geur en kleur kiezen en je hebt keuzen uit verschillende zeepjes.
Ik wil jullie vandaag deze zeepjes laten zien en er een kleine review over schrijven.

 
 
Hallo!
Sorry, het is een tijdje geleden dat ik iets heb gepost, ik had het een beetje druk. Maar er staan weer nieuwe artikelen klaar, dus het komt weer helemaal goed! :)
Ik wil jullie dit lakje laten zien, het is een special effect topper van Essence. De special effect toppers zijn glitter topcoats.

 
 
Hallo!
Vandaag laat ik jullie de protecting base coat zien. Hij kostte 1,89 euro volgens mij.
Ik vind het potje heel basic, dat vind ik wel leuk...

 
 
Foto
Alle spulletjes die je nodig hebt
Hallo!
Sorry dat het zo lang duurde!!! Ik heb de foto's vrijdag al gemaakt, maar ik kreeg ze maar niet doorgestuurd, allemaal heel lastig, ik was helemaal pissig, maar het is gelukkig gelukt!
Ik zal jullie alle spullen laten zien, uitleg geven en een kleine review geven.

 
 
Hallo!
Ik had eigenlijk een ander artikel klaarstaan, maar omdat Laura vroeg of ik dit lakje wilde swatchen, heb ik deze snel gelakt.
Dit lakje is een nieuwe uit de Essence collectie, hij heet Here's my number en het is een sand lakje. Dat betekend dat 'ie opdroogt met een zand effect, als je dan over je nagels voelt lijkt het net of er een laagje gekleurd zand op je nagels zit. Heel erg leuk. OPI kwam er begin dit jaar mee en veel merken volgden.

 
 
Hallo! Sorry, alles is wat later als gepland, maar hier alsnog de shoplog :)
Ik moest schoolspullen hebben in de stad, dus ik ging even snel langs Kruidvat om te kijken of er al nieuwe collecties waren, en ja! Ik zag iemand lopen met een ledlamp, dus ik snel kijken en daar stond alles al! :D Zo blij, snel wat dingetjes gepakt, ik had niet eens de tijd om kijken, maar alles zag er geweldig uit!