Hallo!
We rock the green vindt ik samen met 'the boy next door' de mooiste lakjes van essence. We rock the green is een schitterende groene lak met lichtgroene shimmer. Dit is echt mijn favoriete groene lakje!

 
 
Foto
Floor zal dit wel niet zo leuk vinden, maar aangezien ze mijn blog toch niet leest komt ze daar toch niet achter haha ;)
Hallo!
Aangezien er in eindhoven een Primark is geopend en dat niet zo heel ver weg is voor ons, hadden ik en mijn vriendinnen een goed excuus om in eindhoven te gaan shoppen!
Ik heb niet super veel gekocht maar toch wel wat leuke dingetjes (vooral beauty/nagellak stuff) die ik graag aan jullie wil laten zien!

 
 
Hallo!
Ik hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad! Mijn jaarwisseling was enorm gaaf!!! <3
Het leek me leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een post waarin ik mijn favoriete lakjes van 2013 laat zien. Het was erg lastig om te kiezen, mijn stash (collectie) is zo gegroeid dit jaar. Ik heb er heel veel mooie lakjes bij gekregen. Toch heb ik een keuze kunnen maken uit deze 5 lakjes (stiekem zijn het er 6). De eerste 2 heb ik al ooit geswatcht voor Moopolish en de andere 3 kun je binnenkort verwachten. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk verschillende kleuren en merken te laten zien. Laten we beginnen!