Hallo!
Circus confetti zit al heel lang in mijn stash, untried (ongebruikt). Ik heb dit lakje al best wel een tijdje geleden gekocht, volgens mij is 'ie zelf voorbijgekomen in een van de eerste shoplogs hier? Ik dacht in de winkel dat dit een super leuk lakje was eigenlijk wel over ieder lakje heen kon doen. Nou niet dus... Ik kon maar geen combinatie vinden die mooi was, maar nu heb ik eindelijk iets gevonden!

 

DA - 108

29/01/2014

2 Comments

 
Hallo!
Dit super mooie lakje zit al een tijdje in mijn stash. Eigenlijk draag ik dit plaatje veel te weinig want hij is zoo mooi! 108 komt uit de DA Glam & Glitter lijn. Deze lijn is echt het toppertje van de DA nagellakjes! Deze lijn bestaat uit allerlei mooie glitterlakjes!

 
 
Hallo!
Vandaag ga ik jullie Thunderbird laten zien! Toen ik China glaze aan het bestellen was, wilde ik ook 'running in circles' bestellen. Maar helaas was deze niet meer op voorraad dus mocht ik er een ander lakje bij bestellen. Ik twijfelde tussen deze en Stella (ook zo'n soort lakje maar dan in het paars). Maar omdat ik deze naam veel leuker vond heb ik toch deze gekozen!

 
 
Hallo!
Aangezien de dagen de laatste tijd zo donker is had ik ook wel zin in een donker lakje. Ik besloot mijn nieuwe China glaze te proberen. 

 
 
Hallo!
In deze shoplog kun je zien dat ik een heel leuk nagellak-lipgloss setje had gekocht. Daarom wil ik jullie graag het leuke lakje uit de set laten zien!

 
 
Hallo!
Sorry!! Dit artikel had eigenlijk gister online moeten komen, maar ik had het bijna af, moest nog een paar kleine dingen toevoegen. Toen kwam ik erachter dat we naar Drente gingen, dus bedacht ik om het 's avonds dan maar af te maken, maar ivm. autopech kwamen we pas om half 12 thuis na 3,5 uur in de trein! Dus maak ik het nu maar even af en heb ik als goedmakertje deze week 4 posts en probeer ik zondag een nailart te maken!
Jeeeej, ik ben genomineerd voor een liebster award! De liebster award is een award die al een tijdje rondgaat in blogland. Deze award is bedoeld om jonge/beginnende bloggers 'te promoten'. Er zijn wel een paar regels aan deze award verbonden, dat zijn als volgt: 

 
 
Foto
Sorry voor mijn nagelriemen! Ik had mijn nagels van te voren goed bijgevijld en dat ging een beetje mis...
Hallo!
Ik wil jullie dit felle favorietje laten zien! Je zag hem al voorbijkomen in deze post. Purple panic is een schitterende roze/paarse neon. De naam purple panic vind ik niet helemaal goed gekozen, ik vind de lak namelijk meer roze dan paars.

 
 
Hallo!
Ik heb samen met een vriendin een tijdje geleden een bestelling gedaan op enchantra.com en toen hebben we best wel veel China glaze besteld. Waaronder dit mooie lakje!
Turned up turqouise is een schittende groen/blauwe nagellak. Ik kon niet wachten om hem te laten zien :)

 
 
Hallo!
Vandaag wil ik jullie Red melody laten zien. Red melody is een hele donker rode kleur met hele mooie shimmer! Normaal zou ik zo'n kleur nooit kopen maar zulke kleuren begin ik steeds leuker te vinden. Vroeger wilde ik alleen maar felle en opvallende kleuren maar ik ga het steeds leuker vinden om ook donkerdere kleurtjes te proberen en af te wisselen!

 
 
Hallo!
Vandaag ga ik Beyond cozy laten zien!
Dit lakje heb ik gekocht toen je oude essie's bij de Big Bazar kon kopen. Ik had eigenlijk verwacht dat het een glitter topcoat zou zijn, maar hij dekt gewoon super goed!