Heeej!
Mijn eerste artikel!
Ik wil jullie dit hele mooie donkerblauwe hema lakje laten zien. Ik vind hem echt heel mooi. Hij is creme, dus zonder glitters enzo, en ik vind hem echt leuk! Ook heb ik er nog een essence glitter topcoat over gedaan zodat het toch iets specialer werd!
Foto
De nagellak die ik gebruikt heb.
De van de donkerblauwe heb ik 3 laagje gedaan, maar 2 is eigenlijk ook al goed. Helaas moet je bij deze wel echt een goede basecoat gebruiken, anders heb je nadat je je nagellak eraf hebt gehaald een blauwe gloed over je nagels zitten. Maar dat is bij veel blauwe nagellak, dus dat vind ik geen probleem. Sowieso moet je atlijd een basecoat gebruiken.
Hij lakt heel erg fijn!
Na een tijdje vond ik de blauwe saai worden dus heb ik er deze glittertopcoat overheen gedaan. Je ziet het niet goed, maar dat is de bedoeling. Op het potje staat: pearlised topcoat. Het is dus bedoeld voor een extra glansje.
Ook deze lakt heel fijn, op deze foto zie je de glitters niet zo goed, maar in het echt is het nog veel mooier! De glitters gaan er goed af, terwijl je normaal heel lang bezig bent met poetsen voor ze eindelijk eens eraf zijn. Ik heb 2 laagjes glitters gedaan. 1 laagje is ook goed, het is maar net wat je leuk vind.
Foto
Zo zie je de glitters wat beter
De Hema blauwe heeft geen naam, maar hij is nog wel te koop en kost 2,50 euro. Als je hem wil kopen, het is gewoon de donkerblauwe creme :)
En de essence topcoat is denk ik niet meer te koop, maar ik denk dat je ergens wel iets vergelijkbaars vind...

Groetjes Anouk!!
 


Comments
Leave a Reply