Foto
Als je goed kijkt zie je in het potje al die vierkante glitters!
Heeeej!
Ik wilde jullie vandaag deze 3 lakjes laten zien. Ik vind het een hele leuke en grappige combinatie. De donkerdere accentnagel is vrolijk en toch heel simpel.
Ook vind ik de vierkante glitters echt heel erg leuk!
Deze twee blauwe kleurtjes zijn alletwee van de Hema. Een babyblauwe en een donker blauwe. De donkerblauwe heb ik vorige week geswatcht (klik hier als je dat nog een keer wil lezen).
De licht blauwe kleur is een hele mooie babyblauwe kleur en hij past heel erg leuk bij de donker blauwe. De lichtblauwe lakt net zo fijn als de donker blauwe. Ook zijn alletwee de kwastjes heel fijn, soms zijn Hema kwastjes echt niet fijn,
Ook moet je bij ze allebei echt een basecoat gebruiken, anders blijft er een blauwe gloed achter over op je nagels.
Deze glittertopcoat van essence vind ik echt heel grappig. Normaal zijn de glitters rond enzo, maar deze zijn anders. Er zijn heel veel vierkante glitters en ook een paar kleine ronde.
Je moet het wel een beetje deppend aanbrengen want anders komen er maar een paar glitters. Ze zitten in een transparante basis.
Foto
De lakjes die ik gebruikt heb. Kijk de vierkante glitters in het potje...
Ik hoop dat jullie deze trio leuk vonden. :) Ik heb in iedergeval een vrolijk combinatie op mijn nagels gehad. De 2 blauwe Hema lakjes zijn te koop bij Hema en de essence glittertopcoat bij Kruidvat. De glittertopcoat is helaas niet meer te koop, maar die andere 2 volgens mij wel nog.

Groetjes Anouk!

 


Comments

17/09/2013 08:20

Leuke combinatie en leuk gedaan met de accentnagel!

ReplyLeave a Reply