Hallo!
Ik hoop dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad! Mijn jaarwisseling was enorm gaaf!!! <3
Het leek me leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een post waarin ik mijn favoriete lakjes van 2013 laat zien. Het was erg lastig om te kiezen, mijn stash (collectie) is zo gegroeid dit jaar. Ik heb er heel veel mooie lakjes bij gekregen. Toch heb ik een keuze kunnen maken uit deze 5 lakjes (stiekem zijn het er 6). De eerste 2 heb ik al ooit geswatcht voor Moopolish en de andere 3 kun je binnenkort verwachten. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk verschillende kleuren en merken te laten zien. Laten we beginnen!
Essence - The boy next door (swatch)
Dit lakje is zo'n grote favoriet (geworden). The boy next door is een donkerblauw lakje met heel veel shimmer. Als ik dit lakje op heb moet ik steeds naar mijn nagels kijken en spelen met het licht en de shimmer. Essence kost 1,69 euro en is te koop bij kruidvat. Als je een lakje van essence wil kopen moet je deze gewoon proberen want veel van mijn vriendinnen hebben dit lakje ook en vinden het ook een super leuk lakje!
Foto
Ik heb deze even groot formaat gelaten, dan zie je de shimmer en glitters mooier.
NYC - Prince street & Max factor - Fantasy fire (swatch)
Deze combinatie moet je eigenlijk in het echt zien. Maar ik heb toch geprobeerd het zo dicht mogelijk in de buurt te laten komen. Prince street is een donkerpaarse lak met veel shimmers. Fantasy fire is een paars lakje met alle kleuren shimmers erin en verschrikkelijk mooi als topcoat over donkere (paarse) kleuren, maar je kunt hem ook dekkend maken met ongeveer 3 laagjes. Deze combinatie is zo mooi, in de schaduw, in het zonlicht, overal! Deze lakjes zijn alletwee te koop bij kruidvat, NYC kost 2,49 euro en Max factor kost 4,95 euro.
Essie - Beyond cozy
Een goede beschrijving voor de kleur is misschien wel zilveren sneeuw? Als ik het lakje zie dan doet het me denken aan sneeuw. Dit lakje is zo mooi. Beyond cozy dekt heel goed in 1 laagje! Ook lakt 'ie super fijn en de kleur is gewoon zo mooi! De lak bestaat alleen maar uit kleine zilveren glittertjes en is dus wel heel lastig te verwijderen, daarom moet je dit lakje maar zo lang mogelijk ophouden ;). Essie is te koop bij etos en kost 9,95 euro.
China glaze - Purple panic
Purple panic is een neon roze/paars lakje! Dit lakje is zo cool! Hij is echt 10x feller als op de foto en zeker op zonnige dagen knalt 'ie van je nagels af. Je moet hier wel een beetje van houden want er zijn mensen die het echt niks vinden, maar hoe kun je nou niet van neon roze houden!? Purple panic is eigenlijk wel meer roze dan paars dus Pink Panic was een betere naam geweest, maar omdat de donkerroze kleur een blauwe ondertoon heeft kun je het misschien toch wel ergens ver weg paars noemen. Purple panic is onder andere te koop bij Enchantra en kost 5,95 euro.
Essence - We rock the green
We rock the green is zo mooi! Het is een donker groene lak met lichtgroene shimmer! Ook de substantie is heel erg fijn en met het kwastje heb je heel snel je nagels voorzien van deze mooie kleur. Het enige nadeel is de houdbaarheid. Bij mij blijft we rock the green maar 1 dag zitten en gaat dan al chippen. Maar ik heb dat sowieso al snel bij nagellak. Het langste wat een lakje tot nu is blijven zitten was ongeveer 5 dagen... Dit lakje pak ik daarom ook niet zoveel, de kleur is zo mooi maar dan moet ik de volgende dag al weer opnieuw lakken. Essence is te koop bij kruidvat en kost 1,69 euro.
Nou, dit waren de lakjes! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat jullie graag samen met mij in 2014 weer veel nieuwe lakjes willen swatchen!

Wat waren jullie favoriete lakjes van 2013?
Xoxo Fieke

ps. Vanaf nu ga ik proberen dinsdag, donderdag en zondag een artikel te plaatsen. :)
 


Comments

10/01/2014 02:19

Beyond Cozy vind ik echt heel mooi! En Fantasy Fire is ook één van mijn favorieten, die is prachtig over bijna elke donkere nagellak.

Reply
10/01/2014 02:49

Haha, ben het helemaal met je eens!

ReplyLeave a Reply